Νoμοθετική Επιβολή ABS Υπέρ ή Κατά;

Νομοθετική Επιβολή ABS- Υπέρ ή Κατά;

Ναι
8
67%
Οχι
4
33%

Σύνολο ψήφων : 12

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Κυρ Φεβ 18, 2007 1:42 am

Τα ίδια σκέφτομαι και εγώ Γιώργο. (αλήθεια το mark τελικά δεν έχει σχέση με το όνομα, ε; Το είχα ξεχάσει...)
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό BLITZ την Κυρ Φεβ 18, 2007 3:55 am

Φιλε Δημητρη πολυ χαιρομαι για την κουβεντα μας!!

Πρωτον να ξεκαθαρισω πως δεν ειμαι κατα του ABS στην καθημερινη χρηση απο καθημερινους οδηγους οπως ειμαι και εγω.Ομως η απουσια του ολο αυτο τον καιρο οπου ασχολουμε με την μηχανη με εκανε να αντιλαμβανομαι τα πραγματα(αισθηση της μηχανης στο φρεναρισμα)διαφορετικα απο οτι οταν εμφανιστικε στις μηχανες.Με εκανε δηλαδη να ασχολιθω πιο διεξοδικα με το μοτο μου απο οτι εαν το ειχα επανω και εχω δεδομενο οτι οταν και οπου το τσαρουχωσω θα φρεναρει.Εκει ερχεται το θεμα εμπειριας..το μαθαινω σε ενα 'ελενχομενο' περιβαλον και συλλεγω απο την καθημερινη μου μετακινηση της πληροφοριες οπου θα με σωσουν σε αναλογα καθημερινα ευτραπελα.(οταν φρεναρω σε διαχωριστικη γλυστραει,αναμεσα απο τις εννιεες λευκες γραμμες εχει σκονη αρα γλυστραω,διαφορα ταπητα,αρα τραβαει και ουτο καθε εξης......)Ο 'εμπειρος' πια μοτοσυκλετιστης εχει το κριτηριο να μη φερνει την μηχανη του στα εκαστοτε ορια του δρομου για να εχει περιθωριο ελενχου και διαφυγης απο μια ασχημη κατασταση.
Στην περιπτωση οπου σου πεταχτη οποιο αντικειμενο απο την παρεα που αναφερεις,πρωτον υπηρχε τροπος να μην ερθει σε αυτη την κατασταση ο αναβατης και δευτερον εαν δεν υπηρχε τροπος αποφυγης ειτε με ABS ειτε χωρις θα το 'αγορασει' το αντικειμενο διοτι ειναι πια πολυ κοντα στον 'στοχο'.ΚΑι επισης ο απειρος θα καρφωσει το βλεμμα του στο σημειο οπου πρεπει να αποφυγει και θα καρφωθει ενω ο 'εμπειρος' υπαρχει και παλι επαναλαμβανω υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να το αποφυγει ή να εχει την λιγοτερη ζημια.

:smt023 :smt023 :smt023 :smt109
VALE ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!
www.myspace.com/blitzgsxr
Άβαταρ μέλους
BLITZ
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Κυρ Φεβ 18, 2007 4:13 pm

Και γω φίλε Blitz χαίρομαι για την κουβέντα μας :smt006

Να πω την αλήθεια-αν και υπέρμαχος του ABS- δεν περίμενα να προηγείται σε αυτό το δημοψήφισμα...
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΦΡΕΝΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες