Θα τελειώσουμε τονίζοντας ότι η κατάθλιψη στους άνδρες είναι μια σοβαρή ιατρική πάθηση. Υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία και είναι κρίμα οι άνδρες που πάσχουν, να μην αναζητούν βοήθεια από το γιατρό και να συνεχίζουν να έχουν μια δυστυχισμένη ζωή, βυθισμένοι στην κατάθλιψη.
rc31 έγραψε:
και για να μην νομίζετε οτι θεραπέυετε μονο στους Ανδρες αλλα και στις Γυναίκες![]()
δεν ειναι κακο να ζητησεις βοηθεια και να συμβουλευτείς εναν ειδικο ,αντιθετως εχει αποδειχτει οτι εχει τρομερα αποτελεσματα .

eolos έγραψε:Η παρέα, (η πραγματική) που μπορείς να εξωτερικεύσεις όλα τα προβλήματά σου, είναι το καλύτερο φάρμακο, νομίζω.
Dimitris έγραψε:eolos έγραψε:Η παρέα, (η πραγματική) που μπορείς να εξωτερικεύσεις όλα τα προβλήματά σου, είναι το καλύτερο φάρμακο, νομίζω.
eolos έγραψε:Πάντως ενναλακτικά, ψυχοθεραπεία είναι και το ταξίδι, η βόλτα με τη μηχανή.
Σ'εμένα, λειτουργεί άψογα παιδιά.Όταν γυρίζω απο βόλτα έχω ξεχάσει τι με απασχολούσε πρίν ξεκινήσω.
Το κακό είναι ότι γίνονται πολύ αραιά, γμτ.
![]()
![]()
eolos έγραψε:Κάντο ρίμα ρε Δημήτρη τουλάχιστον,
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΣΟΥ
ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΟΥ......
(Βάλτε κι'άλλα,βάλτε κι'άλλα...)
![]()
![]()

rc31 έγραψε:ενας τυπος μου χε πει
ζησε το τωρα σαν να ειναι η τελευταια σου στιγμη και προετοιμασε κατι για το αυριο μυπως και ζεις και αυριο
Επιστροφή στο ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΥΓΕΙΑ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες