jimmy-XLV έγραψε:σε συμβουλευω να κατουρας κιολας που και που
Αμα βρισκω transalpina θα την κατουραω.

Για τα υπολοιπα, μην τα ξαναλεμε, ειναι μονο για μεταφορα κρεατος!

jimmy-XLV έγραψε:σε συμβουλευω να κατουρας κιολας που και που
gf-pegasus έγραψε:Εχει δικιο ο Φριτεζας
Αν δεν τσακωθουμε και λιγο τι θα καταλαβουμε??? να παμε να γραφουμε στο φορουμ της αρχιεπισκοπης ( εχει)
ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ παιρνεις για το σπιτι …νοικοκυρα ….φτιαχνει καλο φαϊ ….καφεδακι σπεσιαλ ….υπομονετικη….σου καθετε οποτε θελεις …..σε ανεχεται οτι και να κανεις …δεν χρειαζεται περιποιηση κλπ κλπ ρουτινιαρικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΙΤΑΛΙΔΑ εχεις γκομενα ….κατι σαν την μονικα μπελουτσι ….κουκλαρα …..αμαρτωλη…..σου κανει ολα σου τα βιτσια …ειναι παντα **Motocikleta Bot** για σενα……θελει πολυ περιποιηση …θελει χαδια …..θελει παιχνιδια …πουλας μουρη με αυτην …καμαρωνεις ….παντα κρυβει εκπληξεις ……![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ
BUSA MAKIS έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα ευρωπαϊκά πλην των BMW.
Ξεκίνησα με 2 γερμανικά αυτοκίνητα τα οποία μου έβγαλαν κάτι προβληματάκια και έκτοτε έχω πάρει 3 γιαπωνέζικα και τα τελευταία 8 χρόνια 1 κορεάτικο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Με τις μηχανές μου, εμπιστεύτικα μονο γιαπωνέζικες μοτό εξ΄αρχής και δεν το έχω μετανιώσει ούτε μετά από καμια δεκαριά που έχουν περάσει απο τα χέρια μου.
BUSA MAKIS έγραψε:Ξεκίνησα με 2 γερμανικά αυτοκίνητα τα οποία μου έβγαλαν κάτι προβληματάκια και έκτοτε έχω πάρει 3 γιαπωνέζικα και τα τελευταία 8 χρόνια 1 κορεάτικο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Fretazer έγραψε:BUSA MAKIS έγραψε:Ξεκίνησα με 2 γερμανικά αυτοκίνητα τα οποία μου έβγαλαν κάτι προβληματάκια και έκτοτε έχω πάρει 3 γιαπωνέζικα και τα τελευταία 8 χρόνια 1 κορεάτικο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Το Seat μου έβγαλε περίπου 80 προβλήματα σε 40.000 χλμ. "Γερμανική Τεχνολογία" και τα ..... ............................ μου. Κάποια στιγμή πήγαινα κάθε μήνα στο συνεργείο. Είναι που έχει υψηλής απόδοσης κινητήρα (1200 cc / 60 ps) και υψηλό fun factor.
Είναι ένα αυτοκίνητο για γέλια. Καλά έλεγα να πάρω το Yaris.
Το πήρα γιατί το σχεδίασε ο σχεδιαστής της Alfa Romeo 147.![]()
iznogood έγραψε:Ειμαστε πολυ τυχεροι που ειμαστε μοτοσυκλετιστες στην καλυτερη περιοδο της μοτοβιομηχανιας. Η ποικιλια, η ποιοτητα, το φθηνο , το ασφαλες, τα παντα μπορεις να βρεις. Ας χαρουμε λοιπον τα μοτορια μας...
gf-pegasus έγραψε:Αν δεν τσακωθουμε και λιγο τι θα καταλαβουμε??? να παμε να γραφουμε στο φορουμ της αρχιεπισκοπης ( εχει)
Fretazer έγραψε:gf-pegasus έγραψε:Αν δεν τσακωθουμε και λιγο τι θα καταλαβουμε??? να παμε να γραφουμε στο φορουμ της αρχιεπισκοπης ( εχει)
Αν έχει πάντως έχω σκεφτεί και τα νέα μας Nickname:
gfpegasus: Πάτερ GούFιους
fretazer: Αδελφή Φριτέζα (αποκαλύφθηκε η γυναικεία πλευρά μου)
nfot: Παπαφώτος
lord: εξ' αποδώ
iznogood: Παπασούζας
Dimitris: Πάπας Γκούτσιος ο 1ος.
Ofanis έγραψε:Εγω θα ειμαι ο Παπακαλιάτης
Γιατι σας μ@μ@ω όλους εσας τους αργούς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
(ποιος παπάς πηδάει και μαμα και κόρη και αδελφή και θεια και γιαγια?
Ο Παπακαλιάτης)
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης