Ο GOUTSOU με εχει βάλει σε προβληματισμούς με τα λάστιχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχει εναν λαστιχά εδω στην Θράκη και λέει για κάτι καινούργια που βγάλανε για super motard!
EGO PANTOS KATERINA TA EBGALA TA EUROPOULA GIAQ TA LASTIXAKIA.....................................................OEO....TAMEIO...350ERO...ZAXARIME TRIA MATSAKIA.....YPOSXOMAI NA SAS LEO KANA KALO GIA KALI MPAZA
GIAUTO EIMASTE EDO......AMA DEN MPOROUME NA VGALOUME ENA LASTIXAKI....DEN KANOUME TIPOTA
.,.....................................................
EGO THA SAS LEO APO EDO AMA EXEI TIPOTA KALO......GIA NA VGALOUN OLA TA MELI TIS MOTOPAREA MAS KANA LASTIXO KAI OXI MONO..............
DEN MPORO ALLO TILEORASI RE SI....AKOUO RADIO......
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Θα σας πώ μόλις γυρίσω.......
Τώρα θα τα πατήσω στην άσφαλτο...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θέλεις endo?ααααααααα εγω είμαι καλό κορίτσι ,δεν ξερω απο αυτά θα με μάθεις?:-P
Εβαλα λοιπόν λαστιχάκια τα MUTANT ..
Δεν τα χάρηκα οπως καταλαβαίνεται ..
Αλλά τα 250 χλμ που πρόλαβα να κάνω την πρώτη μέρα παιδιά μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις..Σταθερά και για στροφούλες ότι πρέπει..
Τα συνιστώ λοιπόν.
Τα πήρα απο γνωστό βέβαια..απο 200 μου το αφησε 160 ευρωπούλακια το πίσω λοιπόν .
Οταν περπατήσω θα σας το βγάλω φωτογραφιούλα και οταν θα μπορώ να τρέχω θα το χαρω κιόλαςςςςςςςςςςςςςςςς