Προβλημα με συναγερμο

Λύσε δέσε σέ δουλειά να βρισκόμαστε

Συντονιστής: Συντονιστές

Προβλημα με συναγερμο

Δημοσίευσηαπό tyxeros την Πέμ Απρ 10, 2008 8:45 am

Εχω ενα συναγερμο της ΜΕΤΑ και χτες προσπαθουσα να τον αφοπλισω αλλα τιποτα. Μιση ωρα προσπαθουσα , πατουσα το κουμπακι αλλα τιποτα. Δεν ηθελε να βγει. Δοκιμασα και με το δευτερο χειριστηριο αλλα τα ιδια. Τη στο ενα μετρο τη στα πεντε δεν εβγαινε , ακομα και την σελα εβγαλα. Τελος παντων μετα απο λιγο "ξεμπλοκαρε" και απενεργοποιηθηκε. Τη μπορει να εφταιγε και τη κανουμε σε τετοιεσ περιπτωσεις?
Σουτζουκι GSR 600
tyxeros
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό soter3gm την Πέμ Απρ 10, 2008 10:53 am

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι με το κλειδάκι που σου έδωσαν παρέα να τον απενεργοποιήσεις κατά πρώτον και κατά δεύτερον να πας στον τεχνικό που σου τον έβαλε να δει το πρόβλημα
Εγώ προσωπικά δεν είχα και δεν βάζω συναγερμό για πολλούς λόγους ,Ενας από αυτούς είναι πως αν θέλουν να στο κλέψουν και 10 συναγερμούς να έχεις πάνω θα στο κλέψουν ,κουκούλα πέταλο και κουλούρα από κολόνα αν δεν έχεις γκαράζ είναι οι πιο σοβαρές λύσεις
Εικόνα
You know I'm loaded, railroaded I'm explosive, I'm a locomotive
Άβαταρ μέλους
soter3gm
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σωτήρης
Μοντέλο: BMW R1100RT
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό valentinosgsxr την Πέμ Απρ 10, 2008 12:08 pm

Ευκολο να το λες αν η μηχανη σου εχει ημομπιλαιζερ...
Η κουκουλα γιατι πιστευεις οτι αποτρεπει τον επιδοξο κλεφτη? Οι διαφορες κουλουρες που κυκλοφορουν δεν μπορουν να αντεξουν ουτε 5 δευτερολεπτα σε εναν κοφτη οικοδομης και οι κλειδαριες απο τα πεταλα ειναι αστειο πραγμα να παραβιαστουν με μερικα αντικλειδια!
Διαφωνω εν μερη και νομιζω οτι ο συναγερμος σε συνδυασμο με ενα καλο πεταλο ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε ελλειψη κλειστου παρκιν.

Στο θεμα μας τωρα...
Επειδη τυχαινει να εχω συναγερμο της ΜΕΤΑ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εδω και 5 χρονια θα τον υπερασπιστω. Μονο δυο φορες μου εχει δημιουργησει προβλημα. Την πρωτη φορα για καποιον λογο το ενα τηλεχειρηστηριο "ξεκουρδιστηκε" μονο του και το προβλημα λυθηκε με ενα τηλεφωνημα στην τεχνικη υποστηριξη της ΜΕΤΑ στην Αθηνα αφου με καθοδηγησαν να το επαναπρογραμματισω. Την δευτερη φορα χρειαστηκε να βγαλω μερικα πλαστικα και να τσεκαρω την καλωδειωση του συναγερμου γιατι ο συναγεμος μου δεν χτυπουσε και μερικες φορες εμπαινε μονος ή μου εσβηνε την μηχανη εν κινηση μολις αναβα φλας! Το προβλημα ηταν σε μια συνδεση με "καρφακι" που ειχε χαλαρωσει και απλα μερικες φορες εχανε την επαφη. Την εντοπισα την καθαρισα και την εσφιξα ξανα και ολα ΟΚ!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
valentinosgsxr
Τακτικό Μέλος

Μοντέλο: GSX-R750T SRAD
Κυβικά: 750

Δημοσίευσηαπό HAWK7 την Πέμ Απρ 10, 2008 12:42 pm

Καλα ολα αυτα που λετε αλλα το παιδη παραπανο δεν πειρε απαντηση στο προβλημα του .
:smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt064
ΟΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΠΛΑ !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
HAWK7
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό iznogood την Πέμ Απρ 10, 2008 2:18 pm

Φιλε Τυχερε, μηπως λεω μηπως τα τηλεκοντρολια σου εχουν αδειασει τις μπαταριουλες τους ή τα "φτηνει" η μπαταρια της μοτοσυκλετας..., για περισσοτερα μπορει ο ΚυριακοST να μας πει τη γνωμη του!
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό tyxeros την Πέμ Απρ 10, 2008 2:18 pm

Απο κλειδωμα δεν υπαρχει προβλημα, την βαζω σε κλειστη αυλη με κλειδωμενη καγκελοπορτα , κουκουλα τις κακες μερες , συναγερμο , λουκετο δισκου....... ε και αμα την κλεψουν χαλαλι τους εχω ασφαλεια κλοπης.
Για τον συναγερμο φοβαμαι μη φαει καμια φρικη στα καλα καθουμενα , και μιας που ειμαι νεος οδηγος καθομαι σαν τον λαλακα και τον κοιταω ανημπορος. Απλα καμια οδηγια θελω, τη να τσεκαρω σε τετοιες περιπτωσεις.
Παιζει σημασια αν παταω το κουμπι του τηλεκοντρολ ( χωρις να ειμαι διπλα στην μηχανη) ? Μηπως ξερυθμιζεται?
Σουτζουκι GSR 600
tyxeros
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό soter3gm την Πέμ Απρ 10, 2008 2:25 pm

valentinosgsxr έγραψε:Ευκολο να το λες αν η μηχανη σου εχει ημομπιλαιζερ...
Η κουκουλα γιατι πιστευεις οτι αποτρεπει τον επιδοξο κλεφτη? Οι διαφορες κουλουρες που κυκλοφορουν δεν μπορουν να αντεξουν ουτε 5 δευτερολεπτα σε εναν κοφτη οικοδομης και οι κλειδαριες απο τα πεταλα ειναι αστειο πραγμα να παραβιαστουν με μερικα αντικλειδια!
Διαφωνω εν μερη και νομιζω οτι ο συναγερμος σε συνδυασμο με ενα καλο πεταλο ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε ελλειψη κλειστου παρκιν.

Γιατί ο επίδοξος κλέφτης δεν ξέρει τι είναι αυτό κάτω από τη κουκούλα 1) για να βγάλεις τη κουκούλα θέλεις κάποια δευτερόλεπτα άρα είναι και αυτό μια χρονοκαθυστέρηση 2)αν έχει συναγερμό που να βαράει με τη παραμικρή κίνηση η κουκούλα θα τον "ερεθίσει" 3) αν από κάτω είναι χρέπι η λουλούδι δεν το ξέρει άρα δεν ασχολείται
Βέβαια όλα αυτά με τη προϋπόθεση ότι δεν είναι κανένας επαγγελματίας που το έβαλε στο μάτι, εκεί ότι και να έχεις θα στο "σηκώσει" και θα το κλαις
Εικόνα
You know I'm loaded, railroaded I'm explosive, I'm a locomotive
Άβαταρ μέλους
soter3gm
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σωτήρης
Μοντέλο: BMW R1100RT

Δημοσίευσηαπό iznogood την Πέμ Απρ 10, 2008 2:47 pm

tyxeros έγραψε:...
Παιζει σημασια αν παταω το κουμπι του τηλεκοντρολ ( χωρις να ειμαι διπλα στην μηχανη) ? Μηπως ξερυθμιζεται?

Αν εχει κυκλικο κωδικο, ναι... αλλα δεν μπλοκαρει επ' αοριστο! Καλο ειναι να μη παιζεις με το κουμπι. Παντως εγω με αντιστοιχα προβληματα σε spyball ομως, το εκανε οταν αρχιζε να τα φτηνει η μπαταρια της μοτοσυκλετας!
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό georgek την Πέμ Απρ 10, 2008 4:05 pm

Και σε μενα ο patrol που εχω κανει καμια φορα τετοια σε πιο ελαφρια μορφη (καμια 10αρια πατηματα maximum) και με τα 2 τηλεχειριστηρια.
Κανω κανα χορευτικο(2 βηματα μπρος πισω αριστερα δεξια) οταν δεν πιανει και πιανει μετα.
Οταν το πρωτοεκανε πηγα στον αντιπροσωπο να του δειξω το προβλημα αλλα το σκασμενο μπροστα του επιανε μια χαρα και δεν ξανασχοληθηκα.
Κανω φασαρια...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georgek
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Dakota την Πέμ Απρ 10, 2008 5:04 pm

georgek έγραψε:Και σε μενα ο patrol που εχω κανει καμια φορα τετοια σε πιο ελαφρια μορφη (καμια 10αρια πατηματα maximum) και με τα 2 τηλεχειριστηρια.
Κανω κανα χορευτικο(2 βηματα μπρος πισω αριστερα δεξια) οταν δεν πιανει και πιανει μετα.
Οταν το πρωτοεκανε πηγα στον αντιπροσωπο να του δειξω το προβλημα αλλα το σκασμενο μπροστα του επιανε μια χαρα και δεν ξανασχοληθηκα.

Και σε μένα το κάνει ο σκασμένος ο patrol αλλά υπέθεσα ότι φταίει που έχω Ιταλικό μηχανάκι. :smt043
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Μήτσος
Μοντέλο: Moto Guzzi 1200 Sport
Yamaha YBR 125
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό valentinosgsxr την Πέμ Απρ 10, 2008 5:10 pm

HAWK7 έγραψε:Καλα ολα αυτα που λετε αλλα το παιδη παραπανο δεν πειρε απαντηση στο προβλημα του .

Δεν πιστευω κανεις εδω μεσα να περιμενει να του κανουμε διαγνωση "τηλεπαθητικα" ποσο μαλλον που δεν ειμαστε και ηλεκτρολογοι. Λεμε ο καθενας την περιπετεια του και την λυση που βρηκε για να δωσουμε ιδεες για δοκιμη! Το καλυτερο θα ηταν να υπηρχε καποιος που εχει λυση το ιδιο ακριβως προβλημα με τον ιδιο ακριβως συναγερμο αλλα ποσο πιθανο μπορει να ειναι αυτο κανεις δεν ξερει. Εννοειται πιστευω πως ενας ηλεκτρολογος μοτοσυκλετων που θα εχει την μηχανη μπροστα του θα εχει την τελευταια γνωμη και θα δωσει τελικα την λυση στο προβλημα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
valentinosgsxr
Τακτικό Μέλος

Μοντέλο: GSX-R750T SRAD
Κυβικά: 750

Δημοσίευσηαπό georgek την Πέμ Απρ 10, 2008 5:22 pm

Dakota έγραψε:
georgek έγραψε:Και σε μενα ο patrol που εχω κανει καμια φορα τετοια σε πιο ελαφρια μορφη (καμια 10αρια πατηματα maximum) και με τα 2 τηλεχειριστηρια.

Και σε μένα το κάνει ο σκασμένος ο patrol αλλά υπέθεσα ότι φταίει που έχω Ιταλικό μηχανάκι. :smt043

Πρεπει να συντονισουμε το χορευτικο που κανουμε οταν προσπαθουμε να οπλισουμε-ξεοπλισουμε τους patrol.Σε κανα καφε που θα πιουμε θα εχουμε τρελη επιτυχια!Αν βρουμε κι αλλους με patrol μας βλεπω και σε τηλεοπτικο show!
Κανω φασαρια...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georgek
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Πέμ Απρ 10, 2008 5:31 pm

χωρίς διάθεση πλάκας , ο Scorpio i500 δεν μάσησε καθόλου εδώ και 8 μήνες , ακόμα και εάν πέσει η μπαταριά από το τηλεκοντρόλ. απλά μειώνετε η εμβέλεια .
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Κυριάκος
Μοντέλο: Old Cut Japani _ AX-1 HONDA
Κυβικά: 250

Δημοσίευσηαπό tyxeros την Πέμ Απρ 10, 2008 7:33 pm

No Panic. Μια φορα εγινε το σκηνικο. Απλος ρωταμε για να ειμαστε υποψιασμενοι......μην κοιταμε αν μας τελιωσε η βενζινα :smt019. Μιαμιση βδομαδα την εχω την μηχανη , δεν νομιζω να επεσε καμια μπαταρια. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Σουτζουκι GSR 600
tyxeros
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό HAWK7 την Πέμ Απρ 10, 2008 9:07 pm

valentinosgsxr έγραψε:
HAWK7 έγραψε:Καλα ολα αυτα που λετε αλλα το παιδη παραπανο δεν πειρε απαντηση στο προβλημα του .

Δεν πιστευω κανεις εδω μεσα να περιμενει να του κανουμε διαγνωση "τηλεπαθητικα" ποσο μαλλον που δεν ειμαστε και ηλεκτρολογοι. Λεμε ο καθενας την περιπετεια του και την λυση που βρηκε για να δωσουμε ιδεες για δοκιμη! Το καλυτερο θα ηταν να υπηρχε καποιος που εχει λυση το ιδιο ακριβως προβλημα με τον ιδιο ακριβως συναγερμο αλλα ποσο πιθανο μπορει να ειναι αυτο κανεις δεν ξερει. Εννοειται πιστευω πως ενας ηλεκτρολογος μοτοσυκλετων που θα εχει την μηχανη μπροστα του θα εχει την τελευταια γνωμη και θα δωσει τελικα την λυση στο προβλημα.

Του ειπατε να μην ασχολειτε με τον συναγερμο γιατη αμα θαλουνε να του το παρουνε ΘΑ του το παρουνε κ το μονο που τον σωνει εινε κουκουλα κ αλησιδες τη σχεσγ ειχανε ΟΛΑ ΑΥΤΑ με το προβληματα του ? μωρε δεν πας καλα μου φενεται η δεν διαβαζεται τη λενε τα ποστ σας ....
ΟΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΠΛΑ !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
HAWK7
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Πέμ Απρ 10, 2008 11:01 pm

tyxeros έγραψε:No Panic. Μια φορα εγινε το σκηνικο. Απλος ρωταμε για να ειμαστε υποψιασμενοι......

Καλά κάνεις , διοτι υπάρχει και μια περίπτωση να έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι .
Παρακολούθησε το το όλο θέμα , και άμα δεις να υπάρχει πρόβλημα , τα ξανά λέμε.
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Κυριάκος
Μοντέλο: Old Cut Japani _ AX-1 HONDA
Κυβικά: 250

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Πέμ Απρ 10, 2008 11:48 pm

georgek έγραψε:
Dakota έγραψε:

Πρεπει να συντονισουμε το χορευτικο που κανουμε οταν προσπαθουμε να οπλισουμε-ξεοπλισουμε τους patrol.Σε κανα καφε που θα πιουμε θα εχουμε τρελη επιτυχια!Αν βρουμε κι αλλους με patrol μας βλεπω και σε τηλεοπτικο show!

Και γω Patrol. Πάντα μου άρεζε το twist. Σήμερα συγκεκριμένα φεύγοντας από τη δουλειά έριξα ένα twist χορό στο πεζοδρόμιο για να απενεργοποιηθεί...ο άτιμος... :butthead:
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998

Επόμενο

Επιστροφή στο ΤΕΧΝΙΚΑ-ΘΕΜΑΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες