Συντονιστής: Συντονιστές
valentinosgsxr έγραψε:Ευκολο να το λες αν η μηχανη σου εχει ημομπιλαιζερ...
Η κουκουλα γιατι πιστευεις οτι αποτρεπει τον επιδοξο κλεφτη? Οι διαφορες κουλουρες που κυκλοφορουν δεν μπορουν να αντεξουν ουτε 5 δευτερολεπτα σε εναν κοφτη οικοδομης και οι κλειδαριες απο τα πεταλα ειναι αστειο πραγμα να παραβιαστουν με μερικα αντικλειδια!
Διαφωνω εν μερη και νομιζω οτι ο συναγερμος σε συνδυασμο με ενα καλο πεταλο ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε ελλειψη κλειστου παρκιν.
tyxeros έγραψε:...
Παιζει σημασια αν παταω το κουμπι του τηλεκοντρολ ( χωρις να ειμαι διπλα στην μηχανη)Μηπως ξερυθμιζεται?
georgek έγραψε:Και σε μενα ο patrol που εχω κανει καμια φορα τετοια σε πιο ελαφρια μορφη (καμια 10αρια πατηματα maximum) και με τα 2 τηλεχειριστηρια.
Κανω κανα χορευτικο(2 βηματα μπρος πισω αριστερα δεξια) οταν δεν πιανει και πιανει μετα.
Οταν το πρωτοεκανε πηγα στον αντιπροσωπο να του δειξω το προβλημα αλλα το σκασμενο μπροστα του επιανε μια χαρα και δεν ξανασχοληθηκα.

HAWK7 έγραψε:Καλα ολα αυτα που λετε αλλα το παιδη παραπανο δεν πειρε απαντηση στο προβλημα του .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dakota έγραψε:georgek έγραψε:Και σε μενα ο patrol που εχω κανει καμια φορα τετοια σε πιο ελαφρια μορφη (καμια 10αρια πατηματα maximum) και με τα 2 τηλεχειριστηρια.
Κανω κανα χορευτικο(2 βηματα μπρος πισω αριστερα δεξια) οταν δεν πιανει και πιανει μετα.
Οταν το πρωτοεκανε πηγα στον αντιπροσωπο να του δειξω το προβλημα αλλα το σκασμενο μπροστα του επιανε μια χαρα και δεν ξανασχοληθηκα.
Και σε μένα το κάνει ο σκασμένος ο patrol αλλά υπέθεσα ότι φταίει που έχω Ιταλικό μηχανάκι.
. Μιαμιση βδομαδα την εχω την μηχανη , δεν νομιζω να επεσε καμια μπαταρια. Ευχαριστω για τις απαντησεις.valentinosgsxr έγραψε:HAWK7 έγραψε:Καλα ολα αυτα που λετε αλλα το παιδη παραπανο δεν πειρε απαντηση στο προβλημα του .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν πιστευω κανεις εδω μεσα να περιμενει να του κανουμε διαγνωση "τηλεπαθητικα" ποσο μαλλον που δεν ειμαστε και ηλεκτρολογοι. Λεμε ο καθενας την περιπετεια του και την λυση που βρηκε για να δωσουμε ιδεες για δοκιμη! Το καλυτερο θα ηταν να υπηρχε καποιος που εχει λυση το ιδιο ακριβως προβλημα με τον ιδιο ακριβως συναγερμο αλλα ποσο πιθανο μπορει να ειναι αυτο κανεις δεν ξερει. Εννοειται πιστευω πως ενας ηλεκτρολογος μοτοσυκλετων που θα εχει την μηχανη μπροστα του θα εχει την τελευταια γνωμη και θα δωσει τελικα την λυση στο προβλημα.
tyxeros έγραψε:No Panic. Μια φορα εγινε το σκηνικο. Απλος ρωταμε για να ειμαστε υποψιασμενοι......
georgek έγραψε:Dakota έγραψε:georgek έγραψε:Και σε μενα ο patrol που εχω κανει καμια φορα τετοια σε πιο ελαφρια μορφη (καμια 10αρια πατηματα maximum) και με τα 2 τηλεχειριστηρια.
Και σε μένα το κάνει ο σκασμένος ο patrol αλλά υπέθεσα ότι φταίει που έχω Ιταλικό μηχανάκι.
Πρεπει να συντονισουμε το χορευτικο που κανουμε οταν προσπαθουμε να οπλισουμε-ξεοπλισουμε τους patrol.Σε κανα καφε που θα πιουμε θα εχουμε τρελη επιτυχια!Αν βρουμε κι αλλους με patrol μας βλεπω και σε τηλεοπτικο show!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης