Αισθητικά πάντως κι εγώ θα προτιμούσα όσο πιο compact γίνεται τη σχάρα με τα κάγκελα. Δένει καλύτερα και πιο διακριτικά με το υπόλοιπο μηχανάκι πιστεύω.
Σας ευχαριστώ που γράφετε τις ανησυχίες σας ... καλοδεχούμενες .
Απο την άλλη πλευρά .. εδώ έχουμε ένα σύστημα απο Suzuki Bandit GSF 600S ´96-'00. (GN77b).
Οι διαφορές προσαρμογής , ας παίξουν το πολύ και δέκα η δεκαπέντε εκατοστά - εμπρός η πίσω.
Δεν νομίζω οτι επηρεάζετε σημαντικά η κατανομή του βάρους ...
Ενα άλλο πράγμα που μειώνει τις ανησυχίες μου , είναι ότι επέλεξα μικρά βαλιτσάκια 20 λίτρων.
Για το θέμα "compact" , η απάντηση είναι "minimal" .
κάποιες βάσεις Bandit GSF που υπάρχουν στο πακέτο μου , δεν θα μπουν.
Και η τελική μπάρα πινακίδας , θα αντικατασταθεί με κάτι ποιο ελαφρύ και συμβατό.
Αποτέλεσμα , από τα 6,7 κιλά του συστήματος , θα κατέβουμε στα 5,5 ή και λίγο χαμηλότερα.
Τα τσιγάρα εξυπηρετούν στη σύγκριση των διαστάσεων
Οκ ... σήμερα πήρε φωτιά ηλεκτροκόλληση σύρματος Πηγα σε ένα φιλαράκι , που έχει ένα εργοστασιάκι ...
Τελικά κάναμε καλή δουλειά , βέβαια με την πρώτη ματιά φαίνεται λίγο άκομψο και γιγάντιο,
αλλά η φώτο είναι τραβηγμένη έτσι ώστε να δείχνει την λεπτομέρεια της κατασκευής .
Τα θετικά τώρα ...
1) Το βαλιτσάκι πάει πίσω ... και δεν θα το ξανακλοτσήσω κατά λάθος , όταν την καβαλάω.
(είμαστε και 1.83 long)
2) Δεν θα ξαναχτυπηθεί σε τοίχο , το πίσω πλαστικό φανάρι .. το έφαγα λάχανο μια φορά στο παρελθόν, προσπαθώντας να κάνω πίσω ... για βγω από ένα στενό πάρκινγκ.
3) Ολη μου η ουρά και η εξάτμιση , είναι πλέον απόλυτα προστατευμένη σε πτώση ..
4) Ειναι η βάση μου για τις πλαϊνές βαλίτσες ..
Βαψίματα και φινίρισμα ... έπονται ..
Το ποιο ωραίο ..δεν σας το είπα ....... έχω δυο πίσω σκάρες ...
Η μικρή πλέον σκάρα , θα μπορούσε να κρατήσει έναν σάκο τύπου λουκάνικο για παράδειγμα.
Η τον υπνόσακο μου.
Ο οποίος θα είναι δεμένος με ασφάλεια , ανάμεσα από τις άλλες βαλίτσες .
Συνήθως , όταν δεν έχεις σημεία για να βάλεις πράγματα , τα κρεμάς από εδώ και από εκεί,
γύρω από την βαλίτσα .
Εκανα μια σκέψη να έβαζα μια σκάρα και επάνω στην βαλίτσα , αλλά κόστιζε 50€ .
Για να μπορέσεις να καταλάβεις τι γίνετε , πρέπει να έχεις κάνει πρόσκοπος , όπως εγώ.
Η διαμονή στην εξοχή σε σκηνή , απαιτεί τουλάχιστον , υπνόσακο - προστατευτικό πάτωμα υπνόσακου , και την σκηνή .
Βαλε και πέντε ρουχαλάκια , και λίγα τρόφιμα.
Εχω σκηνή τεσσάρων ατόμων , και υπνόσακο.
Παράγγειλα απο Ebay ειδικό Tank bag για εντούρο μηχανη , ( σάκος στο ρεζερβουάρ) .
Μονο στην Αυστραλία κατάφερα να βρω αυτό που έψαχνα σε διαστάσεις .
'Εφυγε σήμερα από εκεί και έρχεται ...
Πρέπει να σκέφτεσαι σαν την χελώνα που κουβαλάει το σπίτι της ..
Ενδοξο παρελθών .... αλλά που να δεις και το παρών ..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΧ1 ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ, ΤΙΜΙΟ (ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ) ΜΗΧΑΝΗΜΑ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ
ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ...ΜΑΣΤΟΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ) ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.