Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή

Οτι σάς συμβαίνει - οτι βλέπουν τα μάτια μας στον μοτοσυκλετιστικό χώρο και οχι μόνο.

Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή

Δημοσίευσηαπό emihanovios1 την Δευτ Μάιος 26, 2008 2:44 am

Έκκληση βοήθειας

Συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές και φίλοι,

Την Παρασκευή 23/05/08 και ώρα 09:25 το πρωί σκοτώθηκε φίλος μου μοτοσυκλετιστής μετά από παράξενο ατύχημα με φορτηγό επί της οδού Μακρυγιάννη (στη διασταύρωση με την Κουμουνδούρου) στου Ρέντη. Ο άτυχος
μοτοσυκλετιστής κατευθυνόνταν προς την εθνική οδό στη δεξιά μεριά της Μακρυγιάννη όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του μεταλική μπάρα (προφανώς για αποφυγή παρκαρίσματος), σχήματος "Π" (δύο συνολικά μπάρες η μία μετά την άλλη καρφωμένες πάνω στη δεξιά μεριά του δρόμου και με απόσταση περίπου 1.5μ μεταξύ των).

Ακολούθησε σύγκρουση της μοτοσυκλέτας XT660 με την πρώτη μεταλική μπάρα, πτώση του μοτοσυκλετιστή στα αριστερά, με τραγική συνέπεια το φορτηγό να συνθλίψει το κεφάλι (με το κράνος) και το στήθος του... Το φορτηγό συνέχισε την πορεία του έως ότου κάποιος άλλος οδηγός τον σταμάτησε παρακάτω. Ο οδηγός ισχυρίζονταν ότι δεν κατάλαβε τίποτε...

Φίλοι και συνάδελφοι μοτοσυκλεστιστές η μηχανή σήμερα βρίσκεται σε πάρκιν της Τροχαίας και όπως όλοι μπορείτε να δείτε βλέποντας τις φωτογραφίες, δεν έχει πάθει καμμία ζημιά, κάτι που πιθανά αποδίδεται στη πολύ ΧΑΜΗΛΗ ταχύτητα του άτυχου μοτοσυκλετιστή.

Ζητάω την βοήθειά σας για να αντιμετωπίσουμε όσο πιο σωστά και αντικειμενικά γίνεται αυτό το γεγονός και να πάψουμε να θεωρούμε ως δεδομένο την τυπική εκδοχή του "φορτηγατζής δεν κατάλαβε ότι πάτησε μοτοσυκλετιστή..." ή το άλλο τυπικό "η μηχανή δεν πρόσεξε και προσπέρασε από δεξιά και την έπαθε...".

Γνωρίζοντας εκ' πείρας ότι η οικογένεια του άτυχου μοτοσυκλετιστή, δεν έχει πολλές πιθανότητες να "ψάξει" το συμβάν για ευνόητους λόγους αλλά και λόγω έλειψης πείρας, θα επιθυμούσα όπως βοηθήσετε στο να διελευκανθεί η υπόθεση, καταθέτοντας απόψεις ή πιθανές μαρτυρίες σας. Οτιδήποτε θα μπορούσε να μας βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτο (επαναδημοσιεύσεις σε blogs, email ανάλογες μαρτυρίες-περιστατικά κ.λ.π.)

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων

eMihanovios1

Επικοινωνία
Τηλέφωνο: 6947 646921
email: [email protected]
blog: stathis.pblogs.gr :mad:
Συνημμένα

emihanovios1

Δημοσίευσηαπό Typhoon την Δευτ Μάιος 26, 2008 7:27 am

Τα συλληπητηρια μου.Ανατριχιαστικό το γεγονος.Κατατοπιστική η φωτόγραφία.Έτσι οπως δείχνει αυτές τις μπάρες προφανώς κάποιος τις έχει τοποθετήσει για να μην παρκάρουν μπροστά απο το μαγαζί του, ή να μην ενοχλούν τα φορτηγά τροφοδοσίας να στρίβουν ή όποιοδήποτε λόγο τέλοσππάντων.

Οπωσδήποτε απευθηνθείτε σε δικηγόρο και ψάξτε αν η τοποθέτηση έγινε σύνομα, ξεκινήστε απο τον Δήμο γιατί αυτοί πρέπει να έχουν την ευθύνη για αδειοδότηση τέτοιων κατασκευών.

Έλα σε συνεννόηση και με την ΜΟΤΟΕ(αν δεν απατώμαι)Θυμάμαι απο παλαιότερα τέυχη μοτοσυκλέτας (μοτο και 0-300) ότι βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις στο να σου δίνει κατευθήνσεις προς τα που να απευθηνθείς μέσα στη γραφειοκρατία.

Δυστυχώς όσες μυνήσεις και να κάνεις τον άνθρωπο δεν θα τον φέρεις πίσω... Αλλά πιθανώς να ιδρώσουν μερικά αυτιά και ιδιαίτερα εκείνου που τοποθέτησε τις μπάρες (απο το δημοτικό συμβούλιο που αδειοδότησε-αν αδειοδότησε την κατασκευή-απο το δημοτικό συμβούλιο που δεν ξήλωσε την εν λόγω παράνομη -αν ήταν παράνομη- κατασκευή, απο τον καταστηματάρχη που τις τοποθέτησε, ακόμη και απο τον σιδερά που τις τοποθέτησε.)

Η όλη διαδικασία είναι χρονοβόρα, ακριβή και πάνω απο όλα ψυχοφθόρα (ειδικά για την οικογένεια του θύματος).
Άβαταρ μέλους
Typhoon
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Acanthor την Δευτ Μάιος 26, 2008 9:04 am

Φίλε μου, κουράγιο, ό,τι και να πούμε είναι λίγο πια...
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλικαριού...
Δε νομίζω ότι μπορεί να επιρρίψει ευθύνες κανείς στο φορτηγατζή, όσο στον τύπο που τοποθέτησε αυτά τα τραγικά Π μπροστά στο πεζοδρόμιο. Δεν τίθεται θέμα άδειας, αφού κανείς δεν μπορεί να δώσει άδεια κατάληψης ΔΡΟΜΟΥ και ειδικά σε διαστάυρωση με φανάρι...Μην τρελαθούμε κιόλας...Εδώ δε δίνουν άδεια για πάρκινγκ σε στενάκια σε εταιρείες που τα χρειάζονται, θα δώσουν άδεια για Π στο φανάρι???
Αδιανόητο είναι αυτό. Δεν μπορώ να πιστέψω ποιος εγκληματίας τοπποθέτησε αυτά στο δρόμο...

Όπως και να'χει πρέπει να προχωρήσει το θέμα νομικά και σίγουρα πάει για μήνυση τουλάχιστον σ'αυτόν που τα τοποθέτησε και στη συνέχεια στο Δήμο που δεν έχει κάνει τίποτα... :snipe:

Ως πότε θα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε τελικά?
Πόσες ζωές πρέπει να χαθούν δηλαδή? Και μετά παραπονιόμαστε όταν μας απαγορεύουν το τσιγάρο από δημόσιους χώρους γιατί μας καταπατούν την ελευθερία λέει........έλεος...αφού δεν καταλαβαίνουμε στοιχειώδη πραγματα.....

Καλή συνέχεια εύχομαι.
Προσωπικά θα έλεγα να ψάξετε το θέμα όσο μπορείτε, φυσικά, δυστυχώς δε θα γυρίσει πίσω το παλικάρι, όμως μπορεί να θορυβηθούν κάποιοι και να γλυτώσουμε 1-2 θανάτους, που ξέρεις....κάποια στιγμή....Υπομονή
There's too much panic in this town....
Άβαταρ μέλους
Acanthor
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Όμηρος
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό iznogood την Δευτ Μάιος 26, 2008 10:43 am

Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του μοτοσικλετιστή.
Η μπάρα είναι παράνομη και θα πρέπει να διωχθεί ο άρρωστος που την έβαλε.

Κρίμα..., για μια μπάρα! Ας μη πω άλλα!
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης

Δημοσίευσηαπό lord την Δευτ Μάιος 26, 2008 1:12 pm

συλλυπητηρια στην οικογενεια του ατυχου παιδιου!
πρεπει να κυνηγηθουν κι αυτος που εβαλε την μπαρα παρανομα αλλα κι ο φορτηγατζης....
NERO DIABLO. . . . . . . . . . ITALO MAFIOZO
Εικόνα
proud member of xelona v-twin crew
Άβαταρ μέλους
lord
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: ΑΡΗΣ
Μοντέλο: APRILIA TUONO R 08
Κυβικά: 1000

Δημοσίευσηαπό prodigygr την Δευτ Μάιος 26, 2008 1:35 pm

Συλλυπητήρια δεν έχω κάτι άλλο να πω. περιπτώσεις σαν και αυτές με εκνευρίζουν και δεν χωρανε στο μυαλό μου.
χάθηκε μια ζωή γιατί κάποιος του ‘ρθε και έβαλε μια σιδεριά στο πουθενά.
Χάνω την ψυχραιμία μου.
KTM DUKE II
Άβαταρ μέλους
prodigygr
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό The DuketoR την Δευτ Μάιος 26, 2008 8:31 pm

Για όσο ακόμα η προνοητικότητα και η κοινωνική μας συνείδηση ως φάρα, φτάνει μέχρις εκεί που σταματά το συμφέρον και η βολή μας, τέτοιες συμφορές δυστυχώς θα επαναλαμβάνονται μέσα κι έξω από τους δρόμους... Για άλλη μια φορά μετεξεταστέοι στη μεγάλη των κάφρων σχολή.
...Ουστ!
Άβαταρ μέλους
The DuketoR
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό wolf77 την Δευτ Μάιος 26, 2008 9:49 pm

ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Γ.Μ.Μ.ΝΟ ΤΟΠΟ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ.......
Τα νόμιμα δικαιώματα φίλε μου πράξτε,αν και υπάρχουν κι άλλοι οδοί, αλλά θα γινουμε το ίδιο κάφροι μ' αυτούς (μαγαζάτορες,πολιτεία κλπ)
"Δεν είμαι ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει,έχω ένα πρόβλημα για κάθε σου λύση" (ΣΥΓΝΩΜΜΗ, TXC)
Άβαταρ μέλους
wolf77
Νέος στο forum

Μοντέλο: Suzuki Freewind XF-650
Κυβικά: 650

Δημοσίευσηαπό Billy την Δευτ Μάιος 26, 2008 11:21 pm

Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Να πάρει κάποιος κάποιο αλυσοπρίονο και να κόψει της μπάρες, αν τολμήσει να αντιμιλήσει κάποιος να του πάρει το κεφάλη χωρίς δεύτερη σκέψη...
Άβαταρ μέλους
Billy
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό george_grat την Τρί Μάιος 27, 2008 1:11 am

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και όσο για τον φορτηγατζη το .... της μάνα του υπάρχει κανένας που του το είπε? και φυσικά τον αποκεφαλισμό του όπως και αυτού του τυπου με το τεράστιο ΙQ που έβαλε την μπάρα.
Ξεκίνα ότι έχεις ξεκινήσει και θα το πετύχεις...
Ο Thomas Edison προσπάθησε 24.999 φορές για να κάνει την πρώτη εν λειτουργία μπαταρία, τι θα έλεγες λοιπόν εάν είχες για κάθε μπαταρία που υπάρχει από 0.1 Ευρώ?

http://www.carbon-aramid.com / mail: [email protected]

Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Άβαταρ μέλους
george_grat
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Tassos την Τρί Μάιος 27, 2008 8:04 am

Τα συλληπητήρια μου.

Πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε αυτή τη χώρα να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νόμοι (για την οδική ασφάλεια αλλά και γενικότερα) και όχι μόνο να ψηφίζονται.
Άβαταρ μέλους
Tassos
Τακτικό Μέλος

Μοντέλο: Aprilia Dorsoduro
Κυβικά: 750

Δημοσίευσηαπό BUSA MAKIS την Τρί Μάιος 27, 2008 9:38 am

Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του μοτοσικλετιστή.

Ο TYPHOON τα λεει πολύ σωστά.
Άβαταρ μέλους
BUSA MAKIS
Νέος στο forum

Μοντέλο: SUZUKI HAYABUSA
Κυβικά: 1300

Δημοσίευσηαπό ace69 την Τρί Μάιος 27, 2008 10:13 am

Tassos έγραψε:Τα συλληπητήρια μου.

Πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε αυτή τη χώρα να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νόμοι (για την οδική ασφάλεια αλλά και γενικότερα) και όχι μόνο να ψηφίζονται.

Ετσι ακριβώς είναι.

Και απο μένα συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους του παιδιού. Είναι πολυ μεγάλος ο πόνος του χαμού.
εν οίδα ότι ουδέν είδα
Άβαταρ μέλους
ace69
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Κώστας
Μοντέλο: Suzuki Bandit 650
Το MZ Scorpion το έφαγε η ανακύκλωση
Παπάκι made in china
Κυβικά: 650

Δημοσίευσηαπό tntyliss την Τρί Μάιος 27, 2008 10:38 am

Συλλυπητήρια φίλε..... Είναι τόσο Μ....κια να χάνονται άνθρωποι επειδή κάποιος ειναι τόσο ΒΛΑΚΑΣ που φτάνει να γίνει δολοφόνος....
Δεν γίνετε να μας αφήνει η πολιτεία απροστάτευτους απο την βλάκεια του καθένα.
Είναι τόσο κρίμα.

Ξανά συλληπητήρια και Κουράγιο.
Benelli Club Cyprus
Άβαταρ μέλους
tntyliss
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Χρίστος
Μοντέλο: Benelli Tornado 1130 KTM adventure 950
V-strom 650
Κυβικά: 1130

Δημοσίευσηαπό sorips85 την Τρί Μάιος 27, 2008 11:06 am

Εγκληματίες δεν είναι μόνο αυτοί που κρατούν πιστόλι.....

Υπάρχουν πολλόι άοπλοι εκεί έξω...

Συλλυπητήρια στην οικογένεια
η μυρωδιά τών τετράχρονων είναι για τους παντρεμένους.......των δίχρονων για τους εραστές !
Άβαταρ μέλους
sorips85
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό dammed_kittin την Τρί Μάιος 27, 2008 5:24 pm

:smt086
Χωρίς πνοή χωρίς ματιά μόνο με τα όνειρά μου
με τρόχισαν οι άνεμοι που πάντα κυνηγώ
αυτοί που με ορίζουνε αυτοί που με πετάνε
αυτοί που με τινάζουνε στον τοίχο στο κενό

Μα εγώ πονώ για σένανε και σιωπηλά υποφέρω
μήπως τα μάτια που αγαπώ δακρύζουν στα κρυφά
τι κι αν με πούλησες φτηνά μια νύχτα και το ξέρω
κάθε στιγμή σε φέρνω εδώ κοιτώντας τα νερά

Χορεύεις με τις μνήμες σου πετάς με τα όνειρά σου
αρχαίου δράματος χορός περνάς στην αγορά
πετάς τα ρούχα σου γυμνός αγγίζεις την χαρά σου
φωτίζεις μόνο μια στιγμή και ζεις για μια φορά
Άβαταρ μέλους
dammed_kittin
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό FZMAN την Τρί Μάιος 27, 2008 8:29 pm

tntyliss έγραψε:Δεν γίνετε να μας αφήνει η πολιτεία απροστάτευτους απο την βλάκεια του καθένα.
Είναι τόσο κρίμα.

Ποιά πολιτεία δεν υπάρχει τίποτα ποιά μόνο ζούγκλα κι όποιος γλυτώσει.
Τα συλληπητήρια κι απο εμένα στην οικογένεια του παιδιού.
ΓΙΩΡΓΟΣ
Άβαταρ μέλους
FZMAN
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοντέλο: YAMAHA
Κυβικά: 600

Επόμενο

Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης