sorips85 έγραψε:αχ.....αυτό με την αναστροφή το εχω κανει πολλες φορές με το scooter στην πόλη όταν βλέπω αγρια αδέσποτα.....οι δημοτικες αρχες δεν κανουν τιποτα!
Billy έγραψε:Μη φοβάστε τα αδέσποτα, συμπεριφέρονται έτσι κυρίως για να δείξουν στα υπόλοιπα πως δεν φοβούνται τα "μεγάλα οχήματα που κάνουν θόρυβο"
prodigy έγραψε:ευθυμήσαμε πάλι δηλαδης. εγω παντως δεν χαμπαριαζω και τα περναω απο πανω.
άντε καλημέρα.
soter3gm έγραψε:έτσι το ζώο δεν παθαίνει τίποτα από καμιά κλωτσιά, και εσείς δεν κινδυνεύετε από καμιά πτώση.

γιατί μερικοί δαγκώνουν άσχημα...
FiestaLoca έγραψε:sorips85 έγραψε:αχ.....αυτό με την αναστροφή το εχω κανει πολλες φορές με το scooter στην πόλη όταν βλέπω αγρια αδέσποτα.....οι δημοτικες αρχες δεν κανουν τιποτα!
O δημοτικές αρχές στα πολιτισμένα κράτη βασίζονται κυρίως στους πολίτες.Billy έγραψε:Μη φοβάστε τα αδέσποτα, συμπεριφέρονται έτσι κυρίως για να δείξουν στα υπόλοιπα πως δεν φοβούνται τα "μεγάλα οχήματα που κάνουν θόρυβο"prodigy έγραψε:ευθυμήσαμε πάλι δηλαδης. εγω παντως δεν χαμπαριαζω και τα περναω απο πανω.
άντε καλημέρα.soter3gm έγραψε:έτσι το ζώο δεν παθαίνει τίποτα από καμιά κλωτσιά, και εσείς δεν κινδυνεύετε από καμιά πτώση.
Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε...
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης