Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή όχι. Πόσο μάλλον με άτομα τα οποία έχω γνωρίσει προσωπικά. Το 36ωρο όμως ΔΕΝ είναι μια βόλτα. Αν δεν ξέρεις τον άλλον σαν οδηγό δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς εύκολα. Παράδειγμα εγώ και ο Δημήτρης που έχουμε κάνει πολλά χλμ μαζί εύκολα και δύσκολα. Στην πορεία ανακαλύψαμε ότι δεν μπορούσα να ακολουθήσω τον ρυθμό του και την 2η μέρα αυτός σταμάτησε ενώ εγώ συνέχισα. (αργά και σταθερά).
Για την ιστορία το Σάββατο οδήγησα 14 ώρες και την Κυριακή 17. Συνάντησα 2 παιδιά που ξέρω μόνο από το Νετ, έτυχε να έχουμε παρόμοιο ρυθμό και πηγαίναμε μαζί. Στην εκκίνηση συνάντησα φίλους που τα είπαμε για 5 λεπτά εκεί και μετά την Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο.
Άλλως κάνει το 36ώρο οδηγώντας σφεντόνα και τελειώνει το απόγευμα. Άλλως πίνει 5 καφέδες, τρώει 3 φορές και βγάζει όσο θέλει από τη διαδρομή. Εγώ οδηγούσα ασταμάτητα με στάσεις μόνο για βενζίνη με σκοπό να βγάλω όλη την διαδρομή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το θέμα ομάδα είναι δύσκολο να σου βγει και δεν χωράνε παρεξηγήσεις. Θα χαρώ του χρόνου να σας δω όλους στην εκκίνηση αλλά και στον τερματισμό (πριν τα μεσάνυχτα εύχομαι).