36ωρο 2009

Ποιός θα λεγε όχι σε μια μεγάλη παρέα γεμάτη διάθεση, έτοιμη για βόλτα Και καλή παρέα ?

Re: 36ωρο 2009

Δημοσίευσηαπό soter3gm την Κυρ Μάιος 17, 2009 9:58 pm

Του χρόνου θα πάω στα σίγουρα μόνος η με παρέα με τη μπεμπε μου η μα κάτι άλλο δεν ξέρω αλλά θα πάω στα σίγουρα
καλά να είμαστε [smilie=beer.gif] και του χρόνου
Εικόνα
You know I'm loaded, railroaded I'm explosive, I'm a locomotive
Άβαταρ μέλους
soter3gm
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σωτήρης
Μοντέλο: BMW R1100RT
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό Dakota την Δευτ Μάιος 18, 2009 11:07 am

Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή όχι. Πόσο μάλλον με άτομα τα οποία έχω γνωρίσει προσωπικά.
Το 36ωρο όμως ΔΕΝ είναι μια βόλτα. Αν δεν ξέρεις τον άλλον σαν οδηγό δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς εύκολα. Παράδειγμα εγώ και ο Δημήτρης που έχουμε κάνει πολλά χλμ μαζί εύκολα και δύσκολα. Στην πορεία ανακαλύψαμε ότι δεν μπορούσα να ακολουθήσω τον ρυθμό του και την 2η μέρα αυτός σταμάτησε ενώ εγώ συνέχισα. (αργά και σταθερά).

Για την ιστορία το Σάββατο οδήγησα 14 ώρες και την Κυριακή 17. Συνάντησα 2 παιδιά που ξέρω μόνο από το Νετ, έτυχε να έχουμε παρόμοιο ρυθμό και πηγαίναμε μαζί. Στην εκκίνηση συνάντησα φίλους που τα είπαμε για 5 λεπτά εκεί και μετά την Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο.

Άλλως κάνει το 36ώρο οδηγώντας σφεντόνα και τελειώνει το απόγευμα. Άλλως πίνει 5 καφέδες, τρώει 3 φορές και βγάζει όσο θέλει από τη διαδρομή. Εγώ οδηγούσα ασταμάτητα με στάσεις μόνο για βενζίνη με σκοπό να βγάλω όλη την διαδρομή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το θέμα ομάδα είναι δύσκολο να σου βγει και δεν χωράνε παρεξηγήσεις.
Θα χαρώ του χρόνου να σας δω όλους στην εκκίνηση αλλά και στον τερματισμό (πριν τα μεσάνυχτα εύχομαι).
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Μήτσος
Μοντέλο: Moto Guzzi 1200 Sport
Yamaha YBR 125
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Τρί Μάιος 19, 2009 1:22 am

Dakota έγραψε:Θα χαρώ του χρόνου να σας δω όλους στην εκκίνηση αλλά και στον τερματισμό (πριν τα μεσάνυχτα εύχομαι).

θα πιώ σε αυτό! [smilie=beer.gif]
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες