με αποστομωσες τωρα...
After έγραψε:Nαι, δεν εχουμε οδηγησει ευρωπαικο, γιατι θα πρεπει να σου εχει δωσει την αδεια ο παπας της Ρωμης πρωτου κριθεις καταλληλος
Αρα δεν ξερεις για τι μιλας...μαλλον!
After έγραψε:Μαλλον μερικοι δεν εχουν οδηγησει καποιο japan προσφατα
Πανε οι εποχες με τις ταμπελες
Εγω τουλαχιστον ειχα και japan στη κατοχη μου, και οδηγαω φιλων, sorry after... εγω ξερω για τι μιλαω!
Και οι εποχες με τις ταμπέλες δεν εχουν περασει. Τα φιλαρακια μου, μη εχοντας τιποτα αλλο προφανως να προσαψουν, στην επιλογη μου τουλαχιστον, με εχουν πρηξει με τα "καθε τριτη μαστορα" και τετοιες αηδιες (οι ανθρωποι "σταυρωνουν" τα δαχτυλα τους να μου τυχει κατι, ήμαρτον), ασχετα αν δεν εχω παει ποτε παρα μονο για service, αλλα η γνωμη τους "μετραει" καλύτερα γιατι αυτοι εχουν ιαπωνεζικο...εδω γελαω!
After έγραψε:Πλεον καθε μηχανακι εχει την δικια του ταυτοτητα
Ταυτοτητα=χαρακτηρα? Εξηγησε μου λοιπον το χαρακτηρα του allaround των ιαπωνεζων (ετσι πουλανε σε ποιο πολλους). Να σου πω εγω, μηχανες που βγαινουν απο μια αλυσιδα παραγωγης για 3,000,000 υποψηφιους αγοραστες, κιμας δηλ.
After έγραψε:Οδηγα πρωτα ενα versys και μετα ελα γραψε εντυπωσεις
Με συγχωρεις, αλλα το θεωρω ξεφτυλα να ειναι τοσο ακριβα τα multistrada
Καλα και ωραια(μου αρεσουν), αλλα πανακριβα και χωρις λογο
Δεν ειμαι συντάκτης περιοδικου, εγω απλα διασκεδαζω και το κανω με την ασφαλεια που μου παρεχει ενα "στημενο" εργαλειο, εργαλειο που με εκανε καλυτερο γιατι ειναι σχολειο απο μονο του.
Ειναι πανάκριβα γιατι πουλανε στο 1/10 της αγορας, την υπολοιπη την εχουν οι ιαπωνεζοι, που εξακολουθουν να φτιάχνουν "φθηνα" μηχανακια ενω με το κερδος που εχουν θα μπορουσαν να μας τα δίνουν "στημενα" και οχι να τρεχουμε μετα για αμορτισερ και φρενα!
Φιλικα και χωρις διαθεση αντιπαλοτητας φιλε after, απλα τη γνωμη μου μεταφερω οπως εγω την αντιλαμβανομαι. Αν η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη τοτε εγω ζω σε ενα αλλο κοσμο..., και μαντεψε..., αυτος ο κόσμος με διασκεδαζει καθε μερα. Ευχαριστω την ΚΤΜ για την απολαυση που μου χαρίζει

ωχ! δεν το 'χα προβλέψει...

News