nfot έγραψε:Τον αεραγωγό μπροστά από το στόμα εννοείς ε; Τι να σου πω βρε Σωτήρη, εγώ και όλους να τους κλείσω, μόνο με ωτοασπίδες τη "βγάζω" καθαρή.
nfot έγραψε:Εχω κανει διαφορους συνδυασμους ζελατινων (μαμα, puig double bubble, puig τουριστικη) αλλα ψιλοδιαφορες.
Clip ons ντεν εχει καρντια μου το Fazer.
Σημαντικη διαφορα ακουω, οταν πατωντας στα μαρσπιε, σηκωνω τον πισινο μου λιγο πιο πανω απο τη σελα και συνεπως και το κεφαλι μου παει πιο ψηλα. Εκει φευγω απο το ρευμα αερα της ζελατινας και εχει μια ησυχια, αλλο πραγμα.
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΗΜΕΡΑ!ΕΓΩ ΕΧΩ ARAI RX7 CORSAIR!ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ,ΚΡΑΝΑΡΑ!
soter3gm έγραψε:nfot έγραψε:Εχω κανει διαφορους συνδυασμους ζελατινων (μαμα, puig double bubble, puig τουριστικη) αλλα ψιλοδιαφορες.
Clip ons ντεν εχει καρντια μου το Fazer.
Σημαντικη διαφορα ακουω, οταν πατωντας στα μαρσπιε, σηκωνω τον πισινο μου λιγο πιο πανω απο τη σελα και συνεπως και το κεφαλι μου παει πιο ψηλα. Εκει φευγω απο το ρευμα αερα της ζελατινας και εχει μια ησυχια, αλλο πραγμα.
Αρα;; εδώ είναι το θέμα άλλαξε μηχανάκι πάρε BMW να βρεις την υγειά σου![]()
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
!!!!!!!!!
nfot έγραψε:Απορια για το reevu. Αν εχεις συνεπιβατη τι γινεται;
sfairas έγραψε:slacker έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, πρώτο post και για μένα.
Έχω το KBC VR-1x
ΕντυπωσιακοΠοσο παει αυτο
mechie έγραψε:sfairas έγραψε:slacker έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, πρώτο post και για μένα.
Έχω το KBC VR-1x
ΕντυπωσιακοΠοσο παει αυτο
Μπες στο www.stelpet.gr το έχει σε αυτούς και στην Ηλιοφίλ (καταστήματα triumph) σίγουρα. Τιμή περίπου 150€. Το θέμα είναι αν είναι ήσυχο, άνετο, με καλό ύφασμα στο εσωτερικό, καλή ζελατίνα κλπ. Η Ηλιοφίλ μέχρι το τέλος του μήνα έχει και εκπτώσεις-"bazaar", αν τους προλάβεις μπορεί και να βρεις κανένα σε καλύτερη τιμή...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες