shark s500 550 de thymamai...
gia kathe mera...
paramedic έγραψε:το δικό μου κρανάκι SHOEI X-11 Vermeulen...απλά κορυφαίο κράνος
Dimitris έγραψε:Τι λέει το Uvex ronin? Πάντως από σχεδίαση καλά πάει. ΤΟ ξέρω πως τα uvex (μιας και είχα παλιά 2 κράνη της) έχουν πολύ καλή ζελατίνα. ΑΠό ποιότητα μαξιλαριών; Από θόρυβο? Από αεροδυναμική στα πολλά;
nfot έγραψε:paramedic έγραψε:το δικό μου κρανάκι SHOEI X-11 Vermeulen...απλά κορυφαίο κράνος
Το ιδιο κρανος εχουμε, X-11 οχι X spirit, αλλα το δικο μου ειναι με κοκκινα γραφικα, TC-5.
paramedic έγραψε:nfot έγραψε:paramedic έγραψε:το δικό μου κρανάκι SHOEI X-11 Vermeulen...απλά κορυφαίο κράνος
Το ιδιο κρανος εχουμε, X-11 οχι X spirit, αλλα το δικο μου ειναι με κοκκινα γραφικα, TC-5.
Το γαμάτο είναι το πόσο το πήραμε επίσης....
Billy έγραψε:dionisis V-STROM 650 θα στο ξαναπώ... ζηλεύω πολύ το κράνος
nfot έγραψε:paramedic έγραψε:nfot έγραψε:paramedic έγραψε:το δικό μου κρανάκι SHOEI X-11 Vermeulen...απλά κορυφαίο κράνος
Το γαμάτο είναι το πόσο το πήραμε επίσης....
![]()
![]()
![]()
Αυτο που δε θα σου αρεσει ομως, ειναι το βαρος του σε σχεση με τις ευρωπαϊκες εκδοσεις. Ειναι πολλα τα γραμμαρια λεμε![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες