Kiriakost έγραψε:Εγω θα ρίξω άλλη βόμβα ... πέστε μου ένα Ιταλικό .... μοντέλο 1988-89 .... που τσουλάει μέχρι και σήμερα.
ΟΕοοοο .![]()
.
vespa 200cc!!!

Kiriakost έγραψε:Εγω θα ρίξω άλλη βόμβα ... πέστε μου ένα Ιταλικό .... μοντέλο 1988-89 .... που τσουλάει μέχρι και σήμερα.
ΟΕοοοο .![]()
.
ΟΕοοοο .![]()
.
Kiriakost έγραψε:Αααα ετσι εεε μπράβο , για πέστε μου, βρίσκετε καμιά βίδα ως ανταλακτικό από αυτά τα μοντελάκια![]()
Διότι... άμα λάχει ... κάναμε και πλήρες ανακατασκευή ... και από σακουλάκια με την στάμπα Honda έχω συλλογή μεγάλη .
rc31 έγραψε:καταλαβες τωρα , καθε κουλαδι που δεν ξερει να φρεναρει τα ριχνει στις δαγκανες που φοραει!!!
εχω nissin και μαλιστα εμπρος πισω και 4πιστονες! απλως γραπωνουν
! αλλαχτε ρε κουλαδια τακακια να δειτε την υγεια σας που μιλατε κιολας
και μην ξεχνατε
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
Mythos έγραψε:rc31 έγραψε:καταλαβες τωρα , καθε κουλαδι που δεν ξερει να φρεναρει τα ριχνει στις δαγκανες που φοραει!!!
και μην ξεχνατε
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
Ναι ρε Ηλία με το που ανεβαίνω στο Varadero ξεχνάω να οδηγώ... ανεβαίνω στο tuono και μου
μαθαίνει οδήγηση, Θαύμα.
Dimitris έγραψε:
Κυριάκο και πάλι αδιάβαστο σε βλέπω. Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές για ανέρευση ανταλλακτικών σε παλιά ιταλικά μοτνέλα (Guzzi, Ducati, Morini) σε ιταλικά site, σε αμερικάνικα, ολλανδικά και αυσταλέζικα.
Άκυρο. Δεν πειράζει. Η γνώση ποτέ δεν σταματά.
Άλλολ τίποτα έχεις να ρωτήσεις μήπως και δεν το ξέρω;
Kiriakost έγραψε:Dimitris έγραψε:
Κυριάκο και πάλι αδιάβαστο σε βλέπω. Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές για ανέρευση ανταλλακτικών σε παλιά ιταλικά μοτνέλα (Guzzi, Ducati, Morini) σε ιταλικά site, σε αμερικάνικα, ολλανδικά και αυσταλέζικα.
Άκυρο. Δεν πειράζει. Η γνώση ποτέ δεν σταματά.
Άλλολ τίποτα έχεις να ρωτήσεις μήπως και δεν το ξέρω;
Απο Ελλάδα τίποτα ... να σε καλά, με φώτισες .
Kiriakost έγραψε:Οχι θειο , απο τον Πισσαρη τα πήρα , και κάτι τσιμούχες σκόνης τις πήρα απο έξω , γιατί ξέμεινε ο Σαρακάκης .
Δημήτρη μου , σε αγαπάω σε εκτιμάω , αλλά η αλήθεια είναι ότι τα Honda και τα Yamaha , έχουν το ποιο άπαιχτω δίκτυο ανταλλακτικών στη Ελλάδα.
Ciao mpelo
Καλά τσάγια
Mythos έγραψε:rc31 έγραψε:καταλαβες τωρα , καθε κουλαδι που δεν ξερει να φρεναρει τα ριχνει στις δαγκανες που φοραει!!!
και μην ξεχνατε
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
Ναι ρε Ηλία με το που ανεβαίνω στο Varadero ξεχνάω να οδηγώ... ανεβαίνω στο tuono και μου
μαθαίνει οδήγηση, Θαύμα.
Kiriakost έγραψε:Οχι θειο, απο τον Πισσαρη τα πήρα , και κάτι τσιμούχες σκόνης τις πήρα απο έξω, γιατί ξέμεινε ο Σαρακάκης.
Δημήτρη μου , σε αγαπάω σε εκτιμάω , αλλά η αλήθεια είναι ότι τα Honda και τα Yamaha , έχουν το ποιο άπαιχτο δίκτυο ανταλλακτικών στη Ελλάδα.
Ciao mpelo
Καλά τσάγια
rc31 έγραψε:Mythos έγραψε:rc31 έγραψε:καταλαβες τωρα , καθε κουλαδι που δεν ξερει να φρεναρει τα ριχνει στις δαγκανες που φοραει!!!
και μην ξεχνατε
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
μαθαίνει οδήγηση, Θαύμα.
μα το παραδειγμα σου ειναι ακυρο απο μονο τουειναι δυνατον να συγκρινεις την βαρκα με την καυλα
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες