dijkstra έγραψε:Τι που χαθήκαμε; 1000 φορες σας το είπαμε και δεν λέτε να βάλετε μυαλό!
Το να γλιστρήσεις από τα ίδια σου τα λάδια με τζαπάν δεν είναι αυτονόητο απλά ανέφικτο!
Dakota έγραψε:dijkstra φίλε μου κάτι πήρε το αυτί μου ότι πουλάς τον ληστή. Γιατί δεν βάζεις μια αγγελία να γελάσ... θέλω να πω να βοηθήσουμε στην πώληση.
Έχω και έναν φίλο που πουλάει ένα Triumph Thunderbird του 95. Να δούμε ποιο θα πουληθεί πρώτο.
iznogood έγραψε:Ρε παιδια ψαχνω για μεταχειρισμενο guzzi, μεχρι 250€..., μηπως εχετε τιποτα? Αντι για ρευστο, ανταλλαγη με παπι και τη διαφορα..., δεν με πειραζει! οποτε εχετε βρε...
Dimitris έγραψε:iznogood έγραψε:Ρε παιδια ψαχνω για μεταχειρισμενο guzzi, μεχρι 250€..., μηπως εχετε τιποτα? Αντι για ρευστο, ανταλλαγη με παπι και τη διαφορα..., δεν με πειραζει! οποτε εχετε βρε...
GuCCi ζακετάκι με 250 έχω να σου βρω άμα θες...Guzzi με 250E σου βρίσκω το φανάρι του LeMans '78 και μάλιστα τιμή ευκαιρία...
iznogood έγραψε:Dimitris έγραψε:iznogood έγραψε:Ρε παιδια ψαχνω για μεταχειρισμενο guzzi, μεχρι 250€..., μηπως εχετε τιποτα? Αντι για ρευστο, ανταλλαγη με παπι και τη διαφορα..., δεν με πειραζει! οποτε εχετε βρε...
GuCCi ζακετάκι με 250 έχω να σου βρω άμα θες...Guzzi με 250E σου βρίσκω το φανάρι του LeMans '78 και μάλιστα τιμή ευκαιρία...
Τσιμπισες...![]()
![]()
![]()
...
![]()
![]()
nfot έγραψε:Ενω αν βαλεις αγγελια για το GUZZI σου θα κανουν ουρες οι υποψηφιοι αγοραστες ε; Να μη μιλησω για κανα Guzzi του '95. Κανας συλλεκτης ισως.
Dimitris έγραψε:iznogood έγραψε:Dimitris έγραψε:iznogood έγραψε:Ρε παιδια ψαχνω για μεταχειρισμενο guzzi, μεχρι 250€..., μηπως εχετε τιποτα? Αντι για ρευστο, ανταλλαγη με παπι και τη διαφορα..., δεν με πειραζει! οποτε εχετε βρε...
Τσιμπισες...![]()
![]()
![]()
...
![]()
![]()
Παλιόπαιδο...
lord έγραψε:χαχα,αστειακι ε? το πιασα......![]()
![]()
![]()
κολλα το στη μηχανη σου να γελανε κι οι περαστικοι!
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες