θα φερω μια φιλη φιλολογο να μου εξηγησει τι λενε μερικοι,δεν καταλαβαινω....
καληνυχτα κουδουνιστρες!!!αυριο παλι παρτε φοραααα.....

georgek έγραψε:Συνεχιζουμεlord έγραψε:η κατηγορια του tuono ......ειναι γυμνο-streetfighter.
ποιο ιαπωνικο δλδ ειναι ποιο γρηγορο?το Ζ?το hornet?το fazer1000?η μηπως το sv1000?
κατσε σκεψου λιγο!
Σκεφτηκα εγω λιγο.Η κατηγορια ειναι αυτη ακριβως,γυμνο-streetfighter,αλλα δεν εκανε καν τον κοπο η aprilia να σχεδιασει ενα μηχανακι για αυτη τη δουλεια,παρα μονο εγδυσε το supersport της και του εβαλε τιμονι ψηλα αντι των χαμηλων κλιπονς.Αυτα τα εγραψαν και τα περιοδικα οταν το τεσταραν (μοτο-0-300) και δεν τα γενναει το μυαλο μου.
Ποσο δυσκολο θα ηταν για την kawasaki να γδυσει το ZX10,για την Honda το CBR1000 κλπ?
Αλλα βλεπεις αυτοι προτιμησαν να σχεδιασουν απο την αρχη φιλικα και προσιτα μηχανακια αντι να ξηλωσουν δυο πλαστικα και σας εχουν καμια 50αρια αλογα πισω.
Φυσικα οι τεμπελχαναδες Ιταλοι αποφασισαν να ξηλωσουν τα φερινγκ οταν ηδη οι Ιαπωνες πουλουσαν τα γυμνα και ειχαν σπασει τα ταμεια σε ολη την Ευρωπη.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
lord έγραψε:ολα τα λυκεια εχουν γεμιζει z750....
TheDuketoR έγραψε:.................................................................................................................................................
valentinosgsxr έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΟΙ...
Λοιπον συνεχιζουμε...τα aprilia ειναι τα πιο μαπα μηχανακια!
lord έγραψε:ε ναι!
πρωτα πανε τα κινεζικα,μετα τα ιταλικα και μετα τα τσαπανια!
πως νιωθεις για αυτο βαλε?παρε κινεζικο αλλιως δε μετρας.....![]()
dijkstra έγραψε:Τι έγινε βρε Ιταλάκια; ήρθε το καλοκαίράκι και τρέχουμε στα συνεργεία μπάς και δουλέψει το χρεπάκι μας;
που χαθήκατε;
Υ.Γ. Καλό καλοκαίρι σε όλους!
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες