Φιλε Κυριακο καλησπέρα!!Καλησπερα σε ολους ειμαι καινουριος!!
Τα συγχαρητηρια μου για ακομα μια φορα (στα εχω πει και στο αγγλικο site!!)
Με συγκινησε πολυ το rebuild οχι μονο για το μερακι που πρεπει να διαθετει καποιος για να κανει κατι τετοιο αλλα γιατι εχω ακριβως το ιδιο ΑΧ-1 (στην παλια του εκδοση φυσικα!!).
Το πηρα πριν 2 χρονια και πραγματικα εχω μεινει απιστευτα ευχαριστημενος...ειναι πολυ πολυ πολυ αξιοπιστο μηχανακι!!
Εχω μια ερωτηση να σου κανω...
"Εσυ που ξερεις τα ΑΧ και ο νους σου κατεβαζει,
ξερεις μηπως που μπορω να βρω το πλαστικό στο οποιο στηριζεται η βαση της μπαγαζιερας???Αυτο που βρισκεται αναμεσα στα δυο σιδερα στο πισω το φανάρι!!
Μου εχει σπασει και εχω φαει τον κοσμο να το βρω αλλα τιποτα...Μονο στην αντιπροσωπια της HONDA το ειχαν αλλα μετα απο παραγγελια 3 μηνων μου ειπαν και κοστος ... 50ευρω!!! "
Ευχαριστω εκ των προτερων...
Σας βαζω και μια φωτογραφια με τον καταπληκτικο (κατ εμε!!) ΑΧ-1 μου , χαχα !
Η ριμάδα η πίσω σκάρα είναι εκτός παράγωγης , και με μηδέν διαθεσιμότητα .
Εχω πλέον δυο σετ σκάρες , την μια την βρήκα Αθήνα σε αχρεία κατάσταση , και την ξαναζωντάνεψα 70€ αγορά + 40€ σύνεργα γυαλίσματος αλουμινίου .
Την δεύτερη την βρήκα στο EBAY Γερμανίας , και την πήρα στην ιστορική τιμή των 15€ .
Με άλλα λόγια , όπου σε πιάσουν η τους πιάσεις .
Στο ΕΒΑΥ Αμερικής , όμοια σκάρα έφτασε τα 200 δολάρια παρακαλώ.
Συμπέρασμα , τα 50€ που ζητάει η Honda , είναι μια ορθολογική τιμή , για καινούργιο πράγμα.
Κανε και μια κρούση στο ΜΟΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Αθήνα , ίσως να έχει κάτι , αλλά δεν θα βρεις μόνο το πλαστικό , άμα την βρεις θα είναι πακέτο , όπου και να την βρεις .
Αυτά , που λες , συνάδελφε ..
PS:Το βαλιτσάκι πλάκωσε το στην βαζελίνη να πάρει χρώμα .
Θα κοιταξω στο ΜΟΤΟ ΚΑΡΡΑΣ που μου ειπες και σε καμια μαντρα μπας και βρω την τυχη μου εκει αλλιως αναγκαστικα θα παω στη HONDA.
Οσο για το Βαλιτσακι καλη λυση...μεχρι να παρω καινουριο φυσικα(γιαυτο θελω και την καινουρια σχαρα)
Α ρε Κυριακο...οσα ξερεις εσυ δεν τα ξερει ο κοσμος ολος!!
Πηρα τον τυπο που μου ειπες και πουλουσε τη σχαρα με τα αλουμινια μαζι 30 ευρω αλλα λογω μετακομισης με εστειλε στο ΜΟΤΟΔΡΟΜΙΟ (πετρας 93 κολωνος , το γραφω για οποιον αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα με εμενα και οχι για διαφημιση)...
Εκει βρηκα την σχαρα του AX-1 που εψαχνα στιν τιμη των 35 ευρω,μονο το πλαστικο ομως...
Και να η ανανεωση...καινουριο πλαστικο σχαρακι...καινουρια μπαγαζιερα...thanks to you!!
Φευγω κιολας για διημερο...Καλαμος Ευβοιας κυριοι (super)!!!javascript:emoticon(':supz:')
Σας βαζω και μια φωτογραφια για να δειτε το πριν και το μετα,αυτα απο μενα,καλη συνεχεια και μην ξεχασω...
Χαχαχαχαααααα Μπράβο ρε φίλε , πολύ χάρηκα , με τα νέα σου .
Ομως .. θα το πω ... δεν του πάει η ρίγα .
Αχ τι τραβάμε ... για αυτά τα ΑΧ-1 .
Τέλος πάντων .... Καμιά φορά η στραβή έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις .
Με πούλησε η αλυσίδα κίνησης , στα 2500 χλμ , χωρίς ευτυχώς , να γίνει ζημιά .
Τελικά παράγγειλα την αντικαταστάτρια DID VM Gold ( Pro )από την Αυστραλία .
Και δώρο ενα καρτ ποστάλ με ένα καγκουρό .
Ετσι .. για να μάθουν οι ντόπιοι έμπορες , ότι τα κορόιδα πέθαναν .
Εχω μενει αφωνος με τη χωρητικοτητα της μπαγαζιερας,απλα φανταστικη!!
Το διημερο περασε τελεια,παραλια,σκηνουλα,παρεακι,ελευθερο καμπινγκ κ.τ.λ.javascript:emoticon('[smilie=drunkard.gif]') !
Τη ριγα την κοκκινη στη ζαντα εννοεις ε???θελω να την βγαλω καιρο τωρα γιατι δε μ'αρεσει και εμενα καθολου!! Θα γινει και αυτο!
Οσο για την αλυσιδα πολυ κριμα ρε γαμωτο,λιγα χλμ για να σε πουλησει,ελπιζω η καινουρια να ειναι δυνατη σαν ατσαλι...