![yahoo.gif [smilie=yahoo.gif]](http://motocikleta.gr/distribution/images/smilies/yahoo.gif)
Έχω οδηγήσει αρκετές φορές μηχανή με συμπλέκτη και σε εθνική. Πάντως ποτέ ως τώρα δεν πήρα δική μου. Το scooter μου είναι λίγο πλέον. Το στίβω στο δρόμο. Η τελική του είναι μικρή και δεν πλαγιάζει όσο θέλω. Επιπλέον δικάβαλο δεν έχει καθόλου ροπή και επιτάχυνση. Έχω κάνει πολλά ταξίδια μαθαίνοντας να αντιμετωπίζω τόσο τον αέρα ( η πρώτη μου φορά ήταν με ένα γυμνό 400 σε εθνική όπου χ@στηκα απ' τον αέρα

Πάντως δεν έχω πολλά λεφτά και δε μπορώ να διαθέσω πάνω από 6 χήνες. Και το scooter θα το κρατήσω. Βέβαια το καλό είναι πως είμαι φουλ από εξοπλισμό που σημαίνει οτι όλα τα λεφτά είναι για τη μηχανή. Δε μου αρέσουν τα on - off, eduro, mega scooter. Κατά βάση προτιμώ τα γυμνά και ειδικά εκείνα με το μισό φαίρινγκ. Τα τσόπερ δε με αφήνουν αδιάφορο αλλά τουλάχιστον όσα οδήγησα ως τώρα είναι δύσχρηστα λόγω βάρους και με μικρή τελική. Από τα supersport άλλα μου αρέσουν κι άλλα όχι. Πάντως δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν μπορώ να οδηγήσω τέτοια μηχανή κι επιπλέον δεν είναι καθόλου άνετα για συνθήκες ταξιδιού και ειδικά δικάβαλος.
Γενικά, τα μοντέλα που μ' αρέσουν είναι οι : cbf 600s, ducati multistrada 620, όλες οι moto guzzi ( εκτός απ' το stelvio ), fazer 600, street triple, 883R, vfr, z750s, er -6f. Έχετε να μου προτείνετε κάτι ή να μου πείτε κάτι γι' αυτές τις μηχανές βάσει των αναγκών μου αλλά και της εμπειρίας που σας περιγράφω οτι έχω;