revenger έγραψε:Tdmrider έγραψε:Τις επόμενες ημέρες θα φορέσω αυτά τα ελαστικά στο TDM μου και θα σας πω εντυπώσεις. Πρόκειται για ελαστικό διπλής γόμας. Το concept του παρουσιάζεται παρακάτω
Είμαι έτοιμος για αλλαγή για τα Road 2 στο CBF για λέγε μας εντυπώσεις
mechie έγραψε:Και για να σπαμάρω και λίγο. Το μπροστινό, δείχνει να έχει φθαρεί λιγάκι "τρίγωνα" με το κεντρικό κομμάτι να έχει πιο πολύ πέλμα και τα πλαϊνά λιγότερο. Ακριβώς το ανάποδο από το πίσω λάστιχο! Γιατρέ μου είμαι παρανοϊκός; Οδηγώ περίεργα; Είναι φυσιολογικό μήπως αυτό; Σόρυ ρε παιδιά, αλλά πρώτη μηχανή, δεν ξέρω πως τρώγονται τα λάστιχα.
mechie έγραψε: Διάλεξα το Michelin λοιπόν, μη ρωτήσετε γιατί, στα αυτοκίνητο μου και όλης της οικογένειας έχω Bridgestone.
Ε λοιπόν, ζεσταίνεται πολύ πολύ γρηγορότερα από το Μ1, σπινάρει σχεδόν καθόλου με το γκάζι, λίγο με τα άτσαλα κατεβάσματα και είναι αστείο το πως συμπεριφέρεται στις στροφές. Εμ... Αστείο, γιατί ενώ το Μ1 είναι υποτίθεται σπορ λάστιχο, το Road2 μου δίνει την αίσθηση του πιο ασφαλούς πλαγιάσματος, σε πιο μεγάλη γωνία, πιο σταθερά. Είναι και πιο άνετο στις λακούβες, δεν επηρεάζεται από τα νεράκια από τα πλυσίματα που τρέχουν στο δρόμο... Ή το βλακώδες πλημμύρισμα της Παπανικολή στο Χαλάνδρι κάθε βράδι. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι μπορεί να κάνει τέτοια διαφορά. Εκνευρίζομαι από τα ανθεκτικά μπιμπίκια, που ενώ τα έχω πατήσει αρνούνται να κοπούνΑ ναι, μου αρέσει που έχει βαθιές χαρακιές στο πέλμα, όχι σαν το Μ1 που από την αρχή ήταν σαν φθαρμένο... Κατά Οκτώβρη μεριά με βλέπω να αλλάζω και το εμπρός, γιατί το 011 έχει αρχίσει να δείχνει φθορά.
golis έγραψε:Μάλιστα.
Άλλο λάστιχο εμπρός και άλλο πίσω.
Και σου έχει αφήσει και καλές εντυπώσεις το M PR2....
Δηλαδή φαντάσου να είχες μπρός πίσω το ίδιο λάστιχο τί εντύπωση θα είχες.
Φίλε η μοτοσυκλέτα έχει 2 ρόδες ,όχι 4 που έχει το κουτάκι της οικογένειας σου όπως λες.
Λάστιχα βάζεις στο κουτάκι και στο Praktiker με 200 Ε ίσως και λιγότερα.
Πάνω στην μηχανή όμως, δεν έχεις 2ο κανονάκι άμα πέσεις κτύπα ξύλο.
Η οδήγηση στους Ελληνικούς καρόδρομους είναι ένα καθημερινό ρίσκο.
Τώρα εάν εσύ θές να μειώνεις τις πιθανότητες σου να γλυτώσεις απο μία πτώση
λόγω του ότι φοράς τουρλού-τουρλού λάστιχα,no problem.
Πάντως εγώ τουλάχιστον δεν θα έπαιρνα στα σοβαρά την γνώμη σου για τα ελαστικά.
Χωρίς να θέλω γίνομαι κακός,αλλά πιστεψέ με,αυτό που κάνεις με τα τουρλού λάστιχα είναι
αυτοκτονία και το ότι είναι το πρώτο σου μηχανάκι δεν σε δικαιολογεί καθόλου.
Και απο ότι κατάλαβα, θα συνεχισείς το τουρλού,αλλάζοντας το μπροστινό και βάζοντας
καινούργιο,αφου πρώτα το πίσω θα είναι τελείως στρωμένο...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες