Συντονιστής: Συντονιστές

Μια βόλτα το πήγα και μελάνιασε το δεξί μου καλάμι. Τέλος από άποψη ομορφιάς είναι μέρα με τη νύχτα με το Ντουκάτι. Κανένας άλλος να έχει εμπειρία σ'αυτά τα μοντέλα υπάρχει στο forum;

naked έγραψε:σε καμιά περίπτωση δεν είμαι προκατειλημμένος![]()
![]()
![]()
άμα θέλεις μηχανάκι πάρε το Versys
αλλά
άμα θέλεις ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ πάρε τη DUCATI (να υπάρχει το χρήμα βέβαια )
εγώ πάντως κάθε μέρα που την οδηγώ τόσο πιο πολύ την καψουρεύομαι S2R 800 :smt055

After έγραψε:naked έγραψε:σε καμιά περίπτωση δεν είμαι προκατειλημμένος![]()
![]()
![]()
αλλά
εγώ πάντως κάθε μέρα που την οδηγώ τόσο πιο πολύ την καψουρεύομαι S2R 800 :smt055
Και εγω γουσταρω τα ducati, δεν ειναι ομως κριμα, το versys των 650cc να τσαγιωνει το s2r τωN 800cc?
Ας ξεκινησει ο πολεμος
iznogood έγραψε:After έγραψε:naked έγραψε:σε καμιά περίπτωση δεν είμαι προκατειλημμένος![]()
![]()
![]()
αλλά
Και εγω γουσταρω τα ducati, δεν ειναι ομως κριμα, το versys των 650cc να τσαγιωνει το s2r τωN 800cc?
Ας ξεκινησει ο πολεμος
After, στην ευθεια ολα τα Japan πανε καλα (ιπποδυναμη βλέπεις) , στις στροφες ομως εκει που απαιτειτε στησιμο πασχετε...Και φιλε μου η αληθινη ομορφια της μοτοσυκλετας ειναι στη στροφη.
Πολλοι εδω μεσα θα πειτε οτι και τα γιαπωνεζικα στριβουν&φρεναρουν, αλλα μαλλον δεν εχεται καβαλησει καποιο ευρωπαϊκο.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες