Billy έγραψε:Ποιά μηχανή θα προτείνατε σε πρωτάρη? Υπόψην πως έχω σκοπό να πηγαίνω παντού με αυτό, δουλειά στο κέντρο, μακρινά ταξίδια εκτος Αττικής, και όταν πια ζητήσω το κάτι παραπάνω να μη ψάχνω να το πουλήσω. Κάτι έχω πάθει με τα Ducati, και σκέφτομαι πολύ σοβαρά για μεταχειρισμένο 620 Monster. Είναι μύθος ή πραγματικότητα το θέμα της αξιοπιστίας σε αυτές της μηχανές?
Billy έγραψε:Μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένο μιας και θα έχει της πτώσης του στην αρχή θα ήταν κρίμα...
Μπορώ να δώσω μέχρι 5.000Ε, άντε και κάνα 500Ε αν είναι κάτι πολύ καλό
rc31 έγραψε:εμενα αυτο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι ενα fazer 600
σε παει ταξιδι , κινειται ανετα στη πολη , εχει και το γκαζι του μολις το μαθεις , και καλα φρενα με ενα αλλο τακακι απο το μαμα και με diablo επανω
το φορτονεις και πας ανετα και δικαβαλος εχει και προστασια απο τον αερα και νομιζω οτι του 2003 παιζουν κοντα στα 4000 € οποτε γλυτωνεις και φραγκα ωστε να αγορασεις εξοπλισμο
μην τον ξεχνας ειναι αυτος που θα σου σωζει την ζωη
ριξε μια ματια στις αγγελιες μας ωστε να δεις σε ποιο αναφερομαι
Billy έγραψε:Δεν κάνεις λάθος iznogood, τόσα χρόνια όλο το ενδιαφέρον μου πήγαινε προς αυτοκίνητο. Συγενείς μάλιστα προσπαθούν να με αποτρέψουν να πάρω μηχανή λέγοντας ότι με 5.000Ε μπορώ να πάρω αμάξι. Άντε να τους εξηγήσεις πως έχεις συνηθήσει να οδηγάς γρήγορα και αγωνιστικά αμάξια και πάνω απόλα μετράει η αίσθηση και όχι το ότι "θα κάνει την δουλειά του". Το ξέρω πως δεν εκφράζομαι σωστά ώστε να με καταλάβετε αλλά θα πω ένα παράδειγμα. Ένα superbike μπορεί να κοστίσει 12.000Ε, και με τα ίδια χρήματα παίρνεις ένα ΚΙΑ ας πούμε. Ποιό απο τα δύο θεωρείτε επένδυση το οποίο θα αξίζει τα λεφτά του?
Είναι εκτός θέματος αυτά αλλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλη όταν πριν λίγο κοιτώντας κάποιες αγγελίες για μοτοσυκλέτες είδα Honda CBR600F 99' με 4000E και έκανα το λάθος να πω ότι είναι φτηνό. Ακούγωντας το αυτό η θεία μου πέταξε την ατάκα "ΦΤΗΝΟ?!? Με τόσα παίρνεις αμάξι!!!"
Και πάλι συγνώμη για το off-topic
Billy έγραψε:Συγενείς μάλιστα προσπαθούν να με αποτρέψουν να πάρω μηχανή λέγοντας ότι με 5.000Ε μπορώ να πάρω αμάξι.
Billy έγραψε:Ανέβηκα σε Ducati Monster 620 σήμερα το πρωί σε μάντρα και με εννοχλει πως η σέλα είναι σχετικά πολύ κοντα στα πόδια. Δεν είμαι Φασούλας αλλά ένιωθα λίγο εκτός θέσης. Πρέπει να ομολογήσω πως μου άρεσε η σέλα έτσι βαθειά μέσα στην μοτοσυκλέτα.
Για το Honda CBF600 που πρότεινε φίλος το σκέφτομαι αρκετά μιας και μαρέσει και σαν εμφάνιση και σχετικά με άλλα on-off έχει αρκετά αποθέματα δύναμης. Μοντέλο του 2002 θα παίζει κοντά στα λεφτά που μπορώ να δώσω.
Επιστροφή στο ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες