valentinosgsxr έγραψε:Φυλαξου γιατι την κυριακη θα ειμαι και με φρεσκα λαδακια στο μοτερ!
valentinosgsxr βάλε και κανένα τακάκι γιατί με την φόρα που θα έχεις περνώντας τον Dimitris θα σταματήσεις Κομοτινή

valentinosgsxr έγραψε:Φυλαξου γιατι την κυριακη θα ειμαι και με φρεσκα λαδακια στο μοτερ!
dijkstra έγραψε:valentinosgsxr βάλε και κανένα τακάκι γιατί με την φόρα που θα έχεις περνώντας τον Dimitris θα σταματήσεις Κομοτινή![]()
iznogood έγραψε:dijkstra έγραψε:valentinosgsxr βάλε και κανένα τακάκι γιατί με την φόρα που θα έχεις περνώντας τον Dimitris θα σταματήσεις Κομοτινή![]()
Κλασικο προβλημα των japan, τα φρενα ειναι διακοσμητικα...
dijkstra έγραψε:Δεν νομίζω να είναι τόσο αυτό φίλε Iznogood όσο το ότι από τότε που ξέρω τον valentinosgsxr δεν νομίζω να έχει αλλάξει τακάκια![]()
iznogood έγραψε:dijkstra έγραψε:Δεν νομίζω να είναι τόσο αυτό φίλε Iznogood όσο το ότι από τότε που ξέρω τον valentinosgsxr δεν νομίζω να έχει αλλάξει τακάκια![]()
Δεν χρειαζεται να αλλαξει τακακια, ειναι τοσο αδυναμα τα japanοφρενα που δεν εχουν φθορα!
dijkstra έγραψε:Τα "αδύναμα" φρένα είναι κάτι σχετικό...
όταν πιάνουν τοσο μεγάλες ταχύτητες είναι δύσκολο να σταματήσουν ΟΤΙ φρένα και να είχαν!
iznogood έγραψε:dijkstra έγραψε:Τα "αδύναμα" φρένα είναι κάτι σχετικό...
όταν πιάνουν τοσο μεγάλες ταχύτητες είναι δύσκολο να σταματήσουν ΟΤΙ φρένα και να είχαν!
Δεν φρεναρουν, δεν στριβουν..., μηδεν απωλειες αυτα τα japan. Γιαυτο στις ευθειες πανε γρηγορα!
dijkstra έγραψε:iznogood έγραψε:dijkstra έγραψε:Δεν νομίζω να είναι τόσο αυτό φίλε Iznogood όσο το ότι από τότε που ξέρω τον valentinosgsxr δεν νομίζω να έχει αλλάξει τακάκια![]()
Δεν χρειαζεται να αλλαξει τακακια, ειναι τοσο αδυναμα τα japanοφρενα που δεν εχουν φθορα!
Τα "αδύναμα" φρένα είναι κάτι σχετικό...
Mythos έγραψε:
Ατσα μάρκετινκγ ο Ιάπωνας!!!! Δεν μπορώ να το φτιάξω?? θα το περάσω ως φυσιολογικό.
Και άμα το πιστέψουν, με λίγη προσπάθεια θα το κάνω και νόμο της Φυσικής!!!!
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης