δε ξερω τι μουλες,εγω με τα ιταλικα ΤΡΑΒΑΩ **Motocikleta - Bot**@@......
![wav.gif [smilie=wav.gif]](http://motocikleta.gr/distribution/images/smilies/wav.gif)
lord έγραψε:χαχαχα!!!
δε ξερω τι μουλες,εγω με τα ιταλικα ΤΡΑΒΑΩ **Motocikleta - Bot**@@......
dijkstra έγραψε:Εμένα το 400άρι μου κατεβαίνει μεχρι Πάτρα,
Το καλογυαλισμένο συνοθύλευμα σιδερικών που καβαλάς και το έχεις βαφτίσει μοτοσικλέτα θέλει τον Κοσμά και τρέιλερ για να έρθει μέχρι θεσσαλονίκη;
iznogood έγραψε:Βρε την πιτσιρικαρια..., βγαλαν τριχουλες απο κατω, στις μασχαλες λεω και κοκορευονται...
valentinosgsxr έγραψε:Χθες το βραδυ μου συνεβει το εξης απροοπτο αλλα ευτυχως την εβγαλα λαδι. Μες την φουρια μου να προλαβω το ματς με την Ολλανδια σε καφετερια στο κεντρο και αφου ειχα αργησει ηδη, παρκαρα το μηχανακι μου διπλα σε ενα μπλε-ασπρο tuono!
Ε λοιπον οταν ξαναγυρισα να το παρω επερνε κανονικα μπρος...εχει παθει ανοσια τελικα στις κακες παρεες!
Ειδες προσαρμογη το γιαπωνεζικο?
valentinosgsxr έγραψε:Χθες το βραδυ μου συνεβει το εξης απροοπτο αλλα ευτυχως την εβγαλα λαδι. Μες την φουρια μου να προλαβω το ματς με την Ολλανδια σε καφετερια στο κεντρο και αφου ειχα αργησει ηδη, παρκαρα το μηχανακι μου διπλα σε ενα μπλε-ασπρο tuono!
Ε λοιπον οταν ξαναγυρισα να το παρω επερνε κανονικα μπρος...εχει παθει ανοσια τελικα στις κακες παρεες!
Ειδες προσαρμογη το γιαπωνεζικο?
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες