φασαρια?
εμεις με ποιους ειμαστε?

bros400pgm έγραψε:Βαλε μια φωτο του ρε φιλε να γελασουμε..................................
bros400pgm έγραψε:Μηπως σας ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να βαλετε powercommander γιατι με τις εξατμισεις που βαλατε, το μηχανακι δεν δουλευε σωστα?Question Εγω θα ντρεπομουν και μονο να το ψελλισω αυτο.........................................
Gatas/Fazer 600 έγραψε:φίλτατε lord μιλάς πολυ για κάποιον που δεν λέει απολύτως τίποτα.
Μία είναι η ουσία το Tuono έιναι το πιο αργό street στα 1000cc σε σύγκριση με όλα τα γιαπονέζικα, και επειδή το ξέρεις προσπαθείς με αυτές τις συζητήσεις να πείσεις τον ευατό σου για το αντίθετο.
Τι κρίμα που είσαι .
Άντε πάνε πέρνα κανά monster να χαρείς λίγο.
Παιδιά θερμή παράκληση μην τους κοροιδεύετε για τα ιταλικά τους μηχανακια κρίμα είναι οι καημένοι. Όπως δεν θα ήταν ωραίο να κοροιδεύεις έναν τυφλό για την γκαβομάρα του.
bros400pgm έγραψε:!. Eγω δεν προσεβαλα ποτε κανεναν σας σαν ατομο, παρα μονο τα παρταλακια σας....
...ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι συνεβη και σας πειραξε το ποστ μου...........
lord έγραψε:η κατηγορια του tuono ......ειναι γυμνο-streetfighter.
ποιο ιαπωνικο δλδ ειναι ποιο γρηγορο?το Ζ?το hornet?το fazer1000?η μηπως το sv1000?
κατσε σκεψου λιγο!
dijkstra έγραψε:
Εγώ φίλε bros400pgm (προσωπικά) δεν έχω πρόβλημα με τα ποστ σου, με το μηχανάκι σου έχω το πρόβλημα![]()
bros400pgm έγραψε:Η δηθεν ανακριβεια που ξεστομιζεις, ειναι οτι το aprilia εχει περασμενες, αλλες ("στο περιπου"-οκ) χαρτογραφησεις (φυσικα και καθε μηχανακι ειναι μοναδικο και θελει pc για να αποδωσει τα μεγιστα). Που ειναι η ανακριβεια?Question Οτι κανενα γιαπωνεζικο δεν σου δινει τουλαχιστον αυτην την δυνατοτητα?
bros400pgm έγραψε:Μηπως σας ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να βαλετε powercommander γιατι με τις εξατμισεις που βαλατε, το μηχανακι δεν δουλευε σωστα?Question Εγω θα ντρεπομουν και μονο να το ψελλισω αυτο
bros400pgm έγραψε:Eγω δεν προσεβαλα ποτε κανεναν σας σαν ατομο, παρα μονο τα παρταλακια σας.
tntyliss έγραψε:και μετά όποιοι χάσουν ας πούνε οτι δεν φταίει η μηχανή αλλά οι ικανότητες τους..
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης